PAU JUVILLÀ EXPLICA QUE TÉ UN CÀNCER: ” HE ESTAT PRESONER DEL TABÚ.VISCA LA VIDA! “

El secretari tercer de la mesa del parlament, Pau Juvillà, ha explicat que la “situació de salut complicada” que li impedirà mantenir l’activitat política habitual és un càncer. “Aquests dies, donant-hi tombs, crec que també he estat presoner d’aquest tabú i m’he plantejat coses”, ha escrit a Twitter.

En aquest sentit, Juvillà ha assegurat que exposa la seva situació personal amb l’esperança que pugui ajudar algun altre malalt. “En els últims 15 anys m’han trobat dos tumors, però he tingut ‘sort’: les dues troballes han estat de casualitat i s’ha pogut actuar a temps. Fa un mes me’n van trobar un altre i va començar novament l’angoixa i la urgència en les proves”, afegeix.

Malgrat que haurà de reduir la seva activitat professional, Juvillà afirma que es troba bé i que està pendent de més proves.”Durant aquests quinze anys he estat un usuari (massa) assidu de la sanitat pública i puc assegurar que és magnífica, sempre m’he trobat ben atès, amb professionalitat i empatia. Cuidem-la, dotem-la de recursos, defensem-la”. Visca la vida!, conclou.

Informa:VILAWEB.CAT (2-2-2022)

91 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: