PER DIGNITAT:TORRA ES NEGA A PRESENTAR EL RECURS CONTRA LA JEC EN CASTELLÀ

Nou entrebanc per al president de la Generalitat, Quim Torra. DesprĂŠs que divendres el president enviĂŠs un recurs a la Junta Electoral Central (JEC) contra l’ordre de retirar els llaços grocs i altres “sĂ­mbols partidistes” dels edificis pĂşblics, aquest òrgan ha demanat a la Generalitat de Catalunya a travĂŠs d’un correu electrònic que el torni a enviar en castellĂ , informa el 324 citant informacions de l’agència EFE i que ‘El MĂłn’ ha pogut confirmar de fonts de Presidència aquest dissabte.

Les mateixes fonts han assegurat a ‘El MĂłn’ que de moment no hi ha intenciĂł d’enviar la traducciĂł del recurs en castellĂ  perquè la peticiĂł de la JEC s’ha fet a travĂŠs de correu electrònic, “sense seguir el procediment establert per aquests casos”.

El recurs de Torra denuncia que la prohibiciĂł dels missatges afecta els drets fonamentals dels treballadors pĂşblics i la llibertat d’expressiĂł dels representants institucionals. El recurs havia estat escrit en catalĂ  pels serveis jurĂ­dics de la Generalitat.
Informa;ELMON.CAT (5-10-2019)

265 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: