PER FI: LA USAP TORNARÀ A JUGAR UN PARTIT A BARCELONA LES SETMANES VINENTS

El president de la USAP de Perpinyà, François Rivièrie, ha anunciat que l’equip disputarà les setmanes vinents un partit a l’estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, a Barcelona.

Rivière, que no ha concretat la data del matx, ho ha dit en declaracions a la cadena Littoral, en una entrevista que s’ha emès aquesta tarda. Durant la conversa, Rivière ha insistit en la necessitat d’aprofundir els vincles amb Catalunya Sud amb els Dragons Catalans, el principal club de rugbi a tretze de la capital nord-catalana.

Aquesta tarda, precisament, l’equip ha posat a la venda l’equipació visitant de la temporada que ve, en què torna a reivindicar de manera contundent la catalanitat. En un vídeo, el club de rugbi a quinze ha mostrat la samarreta d’enguany, amb les barres de la senyera, que expliquen que s’inspira en el poema “Mon pays!” de l’escriptor Albert Bausil.

No és la primera vegada que l’equip perpinyanès jugarà a la capital del Principat. La USAP ja es va exhibir al Lluís Companys l’any 2011, en un partit en què derrotà el Toló occità i es classificà per a la semifinal de la Copa d’Europa. Amb motiu del partit, els jugadors de la USAP i els del primer equip de futbol masculí del Barça es van fer una fotografia conjunta com a símbol de la sintonia institucional entre ambdós clubs.
Informa:VILAWEB.CAT (1-VIII-2023)

52 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: