PER FI, NETFLIX INCLOU LA PRIMERA SÈRIE DOBLADA AL CATALÀ

El català a les plataformes d’streaming com Netflix, HBO o Amazon Prèmium és molt escàs. Tan sols ha aparegut amb sèries gravades en català com ‘Merlí’ o ‘Cites’ però el públic espanyol (no pas el sud-americà) optava per visionar el contingut doblat en castellà.

Ara, però, per primera vegada, arriba una bona notícia per a la salut del català a les noves dinàmiques de consum, especialment dels més joves.

Per primera vegada, la plataforma de contingut audiovisual Netflix oferirà, en la seva versió estatal, una sèrie de dibuixos Anime d’ampli ressò internacional amb l’opció d’escollir el doblatge en català. Així doncs, les entregues de ‘Sakura, la caçadora de cartes’ que va emetre en català el K3 ara fa 15 anys, es podran veure en llengua catalana per a qui ho desitgi.

Així ho explicava el perfil de doblatge d’Anime en Català a Twitter:

Doblatge d’Anime en Català
@AnimeEnCAT
Ens han fet cas! ‘Sakura, la caçadora de cartes’ ja està en català a @NetflixES. És el primer doblatge en català que es pot veure a la plataforma, i pot ser el mitjà clau per recuperar el prestigi del doblatge català. Li hem de donar suport per a que incloguin més títols doblats!
Informa:NACIODGITAL.CAT (27-11-2019)

293 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: