PER FI, RADIOCATALUNYA.CAT A PARTIR D’ARA SERÀ TAMBÉ…UNA RÀDIO !

Com diuen els tòpics cal renovar-se o morir. Aquesta pàgina web va començar el mes de març ara fa vint anys quan només érem quatre gats els que propagàvem l’independentisme per Internet. Tothom  sap el gran salt que hem fet i, per tant, RADIOCATALUNYA.CAT cal que s’actualitzi per estar a l’alçada de les circumstàncies. I quin millor moment per fer-ho  com diu la cançó “ara que tinc vint anys, ara que encara tinc força i em sento bullir la sang”?

El principal canvi és que aquesta pàgina web serà també una emissora de ràdio, un fil musical dedicat especialment a la música produïda a casa nostra. Només caldrà que premeu el botó “Escolta la teva ràdio” i ja podreu escoltar-la. D’aquesta manera després de tant de temps hem aconseguit que el web faci honor al seu títol  de capçalera. De fet aquest era el propòsit inicial, però per diverses causes que no vénen al cas hem estat només un web escrit, malgrat el seu títol radiofònic.

Per tot plegat, encara som en període de proves .Esperem que s’acabi abans de la finalització del mes.

Com recordareu durant bastants anys teníem el domini .CA (del Canadà) perquè era el que s’aproximava més al encara inexistent. CAT. I tan bon punt va aparèixer el .CAT ens hi vam abocar.

La pàgina web també millorarà notablement pel que fa a la seva configuració. De mica en mica veureu les novetats. I ens mantindrem amb poques imatges perquè entenem que avui dia ja en tenim masses i el que cal és aprofundir els temes perquè com deia Espriu ” hem vingut per salvar els mots, per tornar el nom a casa cosa”.

Moltes gràcies per la vostra fidelitat i per fer-nos costat en el camí cap a Ítaca

RAMON SERRA
Editor de RADIOCATALUNYA.CAT
P.S.
Com que estem en ” obres” aquests pròxims dies no tindrem cap informació o comentari actualitzat de forma normal. Tot són proves.
Esperem tornar amb vosaltres amb normalitat  tot estirar a finals de mes. Mentrestant, tot són proves  Les reformes bé que valen aquesta espera.
Gràcies per la vostra comprensió.
1.846 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: