PER FI, TSUNAMI DEMOCRÀTIC ANUNCIA UNA NOVA FASE DE PROTESTES

Tsunami Democràtic anuncia una nova fase de protestes
El moviment assegura que ha fet “una reflexió pausada de la situació política i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avançar en l’eficàcia de les seves accions”

( NEREA RODRÍGUEZ )
Tsunami Democràtic es prepara per una nova fase de protestes. Així ho ha anunciat al propi moviment a les seves xarxes socials, on assenyala que “les accions estaran dissenyades per assolir uns objectius polítics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l’autodeterminació”. “Tsunami Democràtic segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mitjà i llarg termini, amb independència dels calendaris i l’agenda dels partits polítics, governs i judicatura”, explica també el moviment, que recorda que el moviment “el formen centenars de milers de veus, però no és ni vol ser un opinador o un analista d’actualitat”.

Així, Tsunami reconeix que “ha fet una reflexió pausada de la situació política i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avançar en l’eficàcia de les seves accions”. Alhora, considera que durant aquesta primera etapa, “ha contribuït a un canvi substancial de l’estat d’ànim del moviment independentista” i que “la força de la gent ha recuperat la iniciativa”. El moviment constata que “ha explorat noves formes de protesta que també han servit per reforçar la xarxa ciutadana sorgida de l’1-O”.

“La campanya s’ha establert com un dels espais més unitaris i transversals del sobiranisme”, i que aquest és “un valor que cal preservar”. Tsunami assegura que “la pressió mediàtica, política i social de les accions ha contribuït a evidenciar el conflicte entre Catalunya i Espanya. També internacionalment, i a establir sinergies amb d’altres moviments similars arreu del món”. Un exemple seria com ha aconseguit “imposar una agenda i un marc polític propis: prova irrefutable és com ha calat el lema ‘Spain, sit and talk'”.

Tsunami també es refereix al govern espanyol: “Ha reconegut l’existència d’un conflicte amb Catalunya però Tsunami constata que, malgrat les promeses d’espais de diàleg, no s’aturen les resolucions judicials, la violència estructural, ni la persecució ideològica i política”. En aquest sentit, recorda que “una part de la població catalana viu una situació de segregació política que s’ha de resoldre. El projecte polític de més de dos milions de persones ha estat prohibit i perseguit”.

Per tot això, el moviment afirma que continuarà proposant “accions de protesta noviolenta i de desobediència civil massiva mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses”. Finalment, deixa clar que “dona suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions que ha convocat. També a les que declaren als jutjats de Girona pel tall de l’AP7, si així ho han cregut oportú”. “Comença la segona onada”, conclou el moviment.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
· 29m
1. Tsunami Democràtic segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mitjà i llarg termini, amb independència dels calendaris i l’agenda dels partits polítics, governs i judicatura.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
2. Tsunami Democràtic el formen centenars de milers de veus, però no és ni vol ser un opinador o un analista d’actualitat.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
3. Tsunami Democràtic, a través de la seva pluralitat, ha fet una reflexió pausada de la situació política i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avançar en l’eficàcia de les seves accions.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
4. Tsunami Democràtic considera que durant aquesta primera etapa, ha contribuït a un canvi substancial de l’estat d’ànim del moviment independentista. La força de la gent ha recuperat la iniciativa.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

5. Tsunami ha explorat noves formes de protesta que també han servit per reforçar la xarxa ciutadana sorgida de l’1-O. La campanya s’ha establert com un dels espais més unitaris i transversals del sobiranisme, aquest és un valor que cal preservar.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
6. La pressió mediàtica, política i social de les accions de Tsunami ha contribuït a evidenciar el conflicte entre Catalunya i Espanya. També internacionalment, i a establir sinergies amb d’altres moviments similars arreu del món.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
7. S’ha aconseguit imposar una agenda i un marc polític propis: prova irrefutable és com ha calat el lema “Spain, sit and talk”.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
8. El govern espanyol ha reconegut l’existència d’un conflicte amb Catalunya però Tsunami constata que, malgrat les promeses d’espais de diàleg, no s’aturen les resolucions judicials, la violència estructural, ni la persecució ideològica i política.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

9. Una part de la població catalana viu una situació de segregació política que s’ha de resoldre. El projecte polític de més de dos milions de persones ha estat prohibit i perseguit.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
10. Tsunami Democràtic continuarà proposant accions de protesta noviolenta i de desobediència civil massiva mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
10. Tsunami Democràtic continuarà proposant accions de protesta noviolenta i de desobediència civil massiva mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
11. Tsunami Democràtic es prepara per una nova fase de protestes. De nou, les accions estaran dissenyades per assolir uns objectius polítics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l’autodeterminació. Comença la segona onada.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
Tsunami dona suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions que ha convocat. També a les que declaren als jutjats de Girona pel tall de l’AP7, si així ho han cregut oportú. Qui ho necessiti pot contactar amb suport@tsunamidemocratic.cat

Informa: ELMON.CAT (14-1-2020)

230 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: