PER FI, TSUNAMI DEMOCRÀTIC ANUNCIA UNA NOVA FASE DE PROTESTES

Tsunami Democràtic anuncia una nova fase de protestes
El moviment assegura que ha fet “una reflexi√≥ pausada de la situaci√≥ pol√≠tica i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avan√ßar en l’efic√†cia de les seves accions”

( NEREA RODR√ćGUEZ )
Tsunami Democr√†tic es prepara per una nova fase de protestes. Aix√≠ ho ha anunciat al propi moviment a les seves xarxes socials, on assenyala que “les accions estaran dissenyades per assolir uns objectius pol√≠tics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l’autodeterminaci√≥”. “Tsunami Democr√†tic segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mitj√† i llarg termini, amb independ√®ncia dels calendaris i l’agenda dels partits pol√≠tics, governs i judicatura”, explica tamb√© el moviment, que recorda que el moviment “el formen centenars de milers de veus, per√≤ no √©s ni vol ser un opinador o un analista d’actualitat”.

Aix√≠, Tsunami reconeix que “ha fet una reflexi√≥ pausada de la situaci√≥ pol√≠tica i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avan√ßar en l’efic√†cia de les seves accions”. Alhora, considera que durant aquesta primera etapa, “ha contribu√Įt a un canvi substancial de l’estat d’√†nim del moviment independentista” i que “la for√ßa de la gent ha recuperat la iniciativa”. El moviment constata que “ha explorat noves formes de protesta que tamb√© han servit per refor√ßar la xarxa ciutadana sorgida de l’1-O”.

“La campanya s’ha establert com un dels espais m√©s unitaris i transversals del sobiranisme”, i que aquest √©s “un valor que cal preservar”. Tsunami assegura que “la pressi√≥ medi√†tica, pol√≠tica i social de les accions ha contribu√Įt a evidenciar el conflicte entre Catalunya i Espanya. Tamb√© internacionalment, i a establir sinergies amb d’altres moviments similars arreu del m√≥n”. Un exemple seria com ha aconseguit “imposar una agenda i un marc pol√≠tic propis: prova irrefutable √©s com ha calat el lema ‘Spain, sit and talk'”.

Tsunami tamb√© es refereix al govern espanyol: “Ha reconegut l’exist√®ncia d’un conflicte amb Catalunya per√≤ Tsunami constata que, malgrat les promeses d’espais de di√†leg, no s’aturen les resolucions judicials, la viol√®ncia estructural, ni la persecuci√≥ ideol√≤gica i pol√≠tica”. En aquest sentit, recorda que “una part de la poblaci√≥ catalana viu una situaci√≥ de segregaci√≥ pol√≠tica que s’ha de resoldre. El projecte pol√≠tic de m√©s de dos milions de persones ha estat prohibit i perseguit”.

Per tot aix√≤, el moviment afirma que continuar√† proposant “accions de protesta noviolenta i de desobedi√®ncia civil massiva mentre les reclamacions majorit√†ries de la societat catalana no siguin ateses”. Finalment, deixa clar que “dona suport econ√≤mic i t√®cnic a les persones denunciades o sancionades per les accions que ha convocat. Tamb√© a les que declaren als jutjats de Girona pel tall de l’AP7, si aix√≠ ho han cregut oport√ļ”. “Comen√ßa la segona onada”, conclou el moviment.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
· 29m
1. Tsunami Democr√†tic segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mitj√† i llarg termini, amb independ√®ncia dels calendaris i l’agenda dels partits pol√≠tics, governs i judicatura.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
2. Tsunami Democr√†tic el formen centenars de milers de veus, per√≤ no √©s ni vol ser un opinador o un analista d’actualitat.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
3. Tsunami Democr√†tic, a trav√©s de la seva pluralitat, ha fet una reflexi√≥ pausada de la situaci√≥ pol√≠tica i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avan√ßar en l’efic√†cia de les seves accions.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
4. Tsunami Democr√†tic considera que durant aquesta primera etapa, ha contribu√Įt a un canvi substancial de l’estat d’√†nim del moviment independentista. La for√ßa de la gent ha recuperat la iniciativa.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

5. Tsunami ha explorat noves formes de protesta que tamb√© han servit per refor√ßar la xarxa ciutadana sorgida de l’1-O. La campanya s’ha establert com un dels espais m√©s unitaris i transversals del sobiranisme, aquest √©s un valor que cal preservar.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
6. La pressi√≥ medi√†tica, pol√≠tica i social de les accions de Tsunami ha contribu√Įt a evidenciar el conflicte entre Catalunya i Espanya. Tamb√© internacionalment, i a establir sinergies amb d’altres moviments similars arreu del m√≥n.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
7. S’ha aconseguit imposar una agenda i un marc pol√≠tic propis: prova irrefutable √©s com ha calat el lema “Spain, sit and talk”.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
8. El govern espanyol ha reconegut l’exist√®ncia d’un conflicte amb Catalunya per√≤ Tsunami constata que, malgrat les promeses d’espais de di√†leg, no s’aturen les resolucions judicials, la viol√®ncia estructural, ni la persecuci√≥ ideol√≤gica i pol√≠tica.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

9. Una part de la poblaci√≥ catalana viu una situaci√≥ de segregaci√≥ pol√≠tica que s’ha de resoldre. El projecte pol√≠tic de m√©s de dos milions de persones ha estat prohibit i perseguit.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
10. Tsunami Democràtic continuarà proposant accions de protesta noviolenta i de desobediència civil massiva mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
10. Tsunami Democràtic continuarà proposant accions de protesta noviolenta i de desobediència civil massiva mentre les reclamacions majoritàries de la societat catalana no siguin ateses.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
11. Tsunami Democr√†tic es prepara per una nova fase de protestes. De nou, les accions estaran dissenyades per assolir uns objectius pol√≠tics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l’autodeterminaci√≥. Comen√ßa la segona onada.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
Tsunami dona suport econ√≤mic i t√®cnic a les persones denunciades o sancionades per les accions que ha convocat. Tamb√© a les que declaren als jutjats de Girona pel tall de l’AP7, si aix√≠ ho han cregut oport√ļ. Qui ho necessiti pot contactar amb suport@tsunamidemocratic.cat

Informa: ELMON.CAT (14-1-2020)

275 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: