PER QUÈ LA FISCALIA NO HA ACTUAT CONTRA ELS FETS DE CORIPE, SEGONS DRETS

L’associació de professionals jurídics Drets, ha denunciat que la Fiscalia General de l’Estat no s’hagi manifestat contra el simulacre d’afusellament i crema del president a l’exili Carles Puigdemont.

En un missatge a les xarxes socials, l’associació ha manifestat que aquest silenci no els sorprèn, ja que es tracta de la mateixa Fiscalia que “al judici del Tribunal Suprem i amb la falsa cantarella del “fugado rebelde Puigdemont” atia l’odi, promou l’hostilitat i lesiona la seva dignitat davant l’opinió pública”, ha indicat. “I llavors passa el què passa”, afegeix.

Junts per Catalunya ha anunciat que demanarà al PSOE que prengui mesures contra l’alcalde i ho portaran tant a la Fiscalia com al Síndic de Greuges. Els serveis jurídics del govern ja estan estudiant el cas i dimecres el consell executiu aprovarà presentar denúncia.

A banda, el candidat al Congrés i eurodiputat pel PDeCAT, Ramon Tremosa, ha anunciat que denunciarà els fets a la Comissió Europea via pregunta parlamentària escrita.
D’altra banda, Pepe Borrell, el ministre d’Afers Exteriors, ha condemnat els fets de Coripe.I en una piulada, Puigdemont ha agraït el detall.
Informa:ELNACIONAL.CAT (22-4-2019)

712 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: