PÍCNIC PER LA REPÚBLICA I ENS PLANTEM ES MOBILTZARAN, MALGRAT TOT

Pícnic per la República i Ens Plantem avisen que, malgrat les detencions de dilluns, mantenen les mobilitzacions previstes de cara als propers dies, sobretot, per respondre a la sentència de l’1-O. En un comunicat, els dos grups d’activistes adverteixen que l’operatiu de la Guàrdia Civil els “esperona” a continuar endavant amb accions previstes. “La solidaritat amb les nou persones detingudes per la Guàrdia Civil, ens esperona, lluny de desistir, a encarar amb més força, determinació i decisió, tots els moviments de desobediència civil que s’estan activant des de moltes i diverses plataformes”, afirmen.

En aquest sentit, esperonen a la ciutadania a “sumar esforços” per tal de “preservar els fonaments de la democràcia i la llibertat”. “La unitat estratègica i transversal dels ciutadans de Catalunya serà el motor de la resistència pacífica contra les agressions d’un estat embogit que no respecta ni les més elementals normes democràtiques”, defensen.

Aquests dos grups d’activistes van explicar a l’Ara fa unes setmanes que la seva intenció era organitzar accions per aturar el país un cop es conegui la sentència de l’1-O. Així, aposten per la desobediència civil a través de la lluita no violenta.

Informa:ARA.CAT (23-9-2019)

394 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: