PIMEC CRITICA LA FIRA DE CONSUM ESTRATÈGIC DE LA DIADA

Pimec ha criticat la fira de consum estratègic que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) habilitarĂ  amb motiu de la Diada. La patronal s’ha mostrat en contra de “qualsevol acciĂł de boicot o de discriminaciĂł que pugui perjudicar i confrontar les empreses i els consumidors”. Ha afegit que no es pot posar en perill el negoci de les empreses “per qĂźestions estrictament polĂ­tiques” i ha criticat qualsevol “maniobra” que pugui tenir “conseqßències negatives sobre l’economia”. Pimec ha reivindicat que les empreses “formen part de l’economia i no de la polĂ­tica”.

L’ANC va anunciar aquest dimecres que a banda de la manifestaciĂł de la tarda organitzarĂ  un seguit d’activitats a Pla de Palau durant el matĂ­. Entre aquestes hi ha la fira de consum estratègic que permetrĂ  fer un test interactiu per saber si s’ĂŠs un consumidor estratègic que potencia el compromĂ­s de consumidors i empreses amb l’economia catalana sense ingerències polĂ­tiques. Al voltant s’hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui efectuar un canvi de contracte, per exemple.

Informa:ELNACIONAL.CAT (22-8-2019)
N.de la R.
Si la Pimec va en contra bon senyal! És curiós que diguin que no cal barrejar política i economia quan ells no fan altra cosa que barrejar-ho,si més no amb el seu silenci quan algunes empreses van marxar de Catalunya empesos pel Gobierno i el Borbó.

264 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: