PLATAFORMA PER LA LLENGUA ACTIVA UNA NOVA CAMPANYA PER L’ALGUER√ČS A LES ESCOLES

Plataforma per la Llengua de l’Alguer obri avui amb la segona fase de la campanya “Volem l’escola en alguer√©s”. L’objectiu de la campanya √©s ara informar los genitors de la possibilitat de demanar a l’administraci√≥ escol√†stica que s’activi la did√†ctica en alguer√©s segons les previsions de la lei regional 3 de juliol 2018 n. 22.

Plataforma dona als genitors dels minyons i minyones alguereses la possibilitat de fer entendre la pr√≤pia veu a les institucions a trav√©s d’una p√†gina web biling√ľe dedicada www.enalgueres.cat amb la qual se pot enviar un missatge a la direcci√≥ de l’escola on la fam√≠lia t√© los fills i a l’Ofici Escol√†stic Regional.

Per difundir aquesta informació, Plataforma distribuirà volantins i adhesius fora de les escoles aquest mes de maig i a setembre i activarà també una campanya als mitjans de comunicació locals en paper i en línia. Los materials de comunicació tenen també un codi QR que porta directament a la pàgina de la campanya.

Plataforma se posa a disposici√≥ de les fam√≠lies per informar-les dels drets que tenen respecte a les actuals leis de pol√≠tica ling√ľ√≠stica i de com poguer-los fer respectar.
Informa:PLATAFORMALLENGUA.CAT (29-5-2021)

131 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: