PLUJA D’ADHESIONS: EL CONSELL PER LA REPÚBLICA JA TÉ 87.000 INSCRITS

Divendres, l’eurodiputat Toni Comín demanava “paciència i anar a poc a poc” per anar sumant adhesions al Consell per la República. Les xifres que s’havien marcat no s’havien assolit i després de l’acte a Perpinyà, s’ha fet un gir de 360 graus. D’entrada, amb poc més d’un dia, s’han arribat als mil afiliats nous. Una xifra molt superior a la mitjana de l’últim mes amb una vintena d’inscripcions diàries.

En aquests moments, ja són pràcticament 87.000 persones inscrites. El Consell es defineix com “l’instrument per iniciar el camí cap a la república i per acabar entre tots el que aquell dia vam començar”, referint-se a l’1 d’octubre. No es presenta com un partit i aquesta marca va servir per senyalar el caràcter no partidista que el president Carles Puigdemont va remarcar els dies previs.

Precisament, el Consell local de Perpinyà ha rebut aquest migdia Puigdemont. Les entitats són creades per la mateixa societat civil de cada localitat i poden integrar els regidors del municipi però també persones anònimes que es coordinin amb l’entitat.
Informa:ELNACIIONAL.CAT (1-3-2020)

287 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: