PRIMÀRIES CATALUNYA ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS AL PARLAMENT

Amb 253 vots a favor, 81 vots en contra i 4 abstencions, Primàries Catalunya ha aprovat presentar-se a les eleccions vinents al Parlament de Catalunya. Els electors han pogut votar presencialment o telemàticament. Mario Soria i Carol Frías, de les assemblees locals de Terrassa i de Castelldefels ho han anunciat en un lloc molt emblemàtic de la capital vallesana, el Raval de Montserrat, davatnt del Mercat de la Independència. El moviment Primàries Catalunya decidia avui si presentava candidatura, a la segona Convenció Nacional, que s’ha celebrat aquest dissabte 7 de març al Cinema Catalunya de Terrassa.

PC ENTRA EN EL JOC POLÍTIC PER “FER EFECTIU EL MANDAT DE L’1-O”, HAN REBLAT ELS PORTAVEUS, QUE HAN MOSTRAT UNA FORMACIÓ TRANSVERSAL, “D’HOMES I DONES LLIURES, QUE VOL ALÇAR LA VEU I FUGIR DE L’IMMOBILISME INSTITUCIONAL QUE ABOCA A L’AUTONOMISME.” UNA DE LES PARAULES QUE S’HA REPETIT ÉS REGENERACIÓ POLÍTICA.

Primàries es defineix com un moviment polític amb identitat pròpia que defensa el sistema exercint de manera constant els valors republicans de la transparència, de la participació, de la igualtat i de la regeneració” pfer efectiu el mandat de l’1 d’octubre”.
Informa:ELMON.CAT (8-3-2020)
N.de la R.
Com més serem més riurem.Amn tantes eleccions al final aconseguirem anar de victòria en victòria fins a la derrota final. Els del grup de Poblet també pensen presentar-s’hi per esgarrapar uns milers de vots a l’independentisme i que vagin a l’autonomisme.Tenen raó molt grups independentistes de sentir-se frustrats i de voler que finalment guanyi l’1-O. Però la pregunta o preguntes del milió són: com proclamarien la independència en cas de guanyar les eleccions?,com serien capaços de mantenir-la davant la més segura violència de les forces policíaques espanyoles? Au,vinga, anem per feina i respongueu clarament.

231 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: