“PRIMÀRIES CATALUNYA” PROMET LA REPÚBLICA I EL CONTROL DEL TERRITORI

Primàries Catalunya ha promès aquest dissabte constituir la República catalana i identificar les infraestructures i punts estratègics per prendre el “control efectiu del territori”. En un comunicat, la formació ha dit que ho faran per complir “el mandat popular i de les institucions” que deriva del referèndum de l’1 d’octubre.

També s’han compromès a que la policia municipal obeeixi exclusivament “al mandat democràtic i a les institucions catalanes” i a retirar la contractació pública de totes les empreses que s’hagin posicionat contra el dret a l’autodeterminació de Catalunya.Primàries Catalunya ha presentat aquestes apostes en un acte a la Nau Bostik de Barcelona, ​​on han participat alguns dels 121 candidats a les eleccions municipals per la formació. En l’acte, també han promès posar a tots els regidors que obtinguin representació en consistoris al servei d'”un nou desbordament democràtic, social i institucional” perquè l’Estat no pugui evitar la constitució de la república catalana.

Per a això, la formació creu necessari un Parlament i un Govern independentistes, reforçar els suports internacionals, establir plans de contingència per als escenaris que es succeeixin durant la proclamació d’independència i controlar el territori, les infraestructures i els punts estratègics a través de les institucions i la mobilització social.

La formació també ha subscrit les dues peticions de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) als partits independentistes: pagar tots els impostos directament a l’Agència Tributària Catalana i no pactar cap govern municipal amb els partits que van votar a favor d’aplicar l’article 155 en Catalunya.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (4-5-2019)

N.de la R.

Per fi, algú té les coses clares: cal mantenir-se fidels a l’1-O i controlar el territori si volem proclamar la independència. Si no es controla el territori no hi ha independència. Al menys algú comparteix la meva tesi.La llàstima és que “Primàries Catalunya” no sembla que tingui molts mitjans per treure el cap a l’ajuntament de Barcelona. Li pot passar  com al Front Republicà a les espanyoles. Els partits autonomistes, bé que alguns prediquin la independència “ad calendas”, tenen gairebé en exclusiva l’aparició als grans mitjans de comunicació. És una llàstima que silenciïn les veus de la consciència nacional.

416 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: