” PROP DE CASA”,EL NOU PROJECTE DE L’ASSEMBLEA

L’Assemblea, amb la col·laboració de la patronal Anem x Feina, posa en marxa el projecte Prop de Casa que neix amb la voluntat de posar en contacte les consumidores i els consumidors amb agrupacions d’autònoms, PIME i cooperatives que hi ha actualment al territori.

Aquesta iniciativa vol ajudar el nostre teixit productiu perquè pugui fer front a la crisi econòmica generada per la COVID-19 i afavorir el consum de proximitat i responsable ambientalment.

Les consumidores i els consumidors poden accedir al web per conèixer i participar de les iniciatives que s’estan duent a terme en una àrea geogràfica concreta. El funcionament del web és senzill i visual.

Actualment ja comptem amb 90 iniciatives. Aquest és un projecte viu, s’hi poden continuar afegint més agrupacions. Totes aquelles iniciatives que hi hagi actualment i que no constin al web, es poden inscriure a través d’un formulari o si en coneixeu d’altres ens les podeu comunicar a través del correu propdecasa@assemblea.cat.

Parlem de Prop de Casa amb l’#AssembleaACasa

El Secretari Nacional i Coordinador de la Comissió Fem República, David Fernàndez, participarà avui, dimecres 6 de maig, a les 20.30 h, a la quarta xerrada del cicle l’#AssembleaACasa. Aprofitarem per parlar amb ell de la plataforma Prop de Casa i sobre com podem actuar en el nostre entorn per continuar-nos enfortint-nos des de la societat civil.

Si tens alguna pregunta pots adreçar-la en format de nota de veu a l’usuari de Telegram @assembleanacional fins a les 19 h o també al llarg de la xerrada a través de comentaris a les diferents plataformes de l’Assemblea, Twitter, Facebook, Instagram o al canal de Youtube.

#PropDeCasa, ajuda’ls, ajudat!
Informa:ASSEMBLEA.CAT (6-5-2020 )

337 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: