PSOE I PP SÓN RESPONSABLES DELS ATEMPTATS TERRORISTES A CATALUNYA

Davant d’uns governs espanyols, siguin del PP o del PSOE, que no tenen cap escrúpol per amagar les males practiques dels serveis secrets i policials espanyols no podem restar impassibles, […]

(   JOAN PUIG  )

Estem davant d’un escàndol d’Estat que en qualsevol país del món civilitzat provocaria un veritable terratrèmol polític, amb dimissions en massa dels seus governants i el final del règim. Encara tot és més greu pel fet que el Gobierno ja té precedents. Parlem dels atemptats de l’11-M a Madrid, on consta i va quedar corroborat que sense els confidents (controlats pels serveis de seguretat espanyols) no s’hagués produït l’atemptat més sagnant fet mai a Europa.

Només ERC ho va deixar escrit en les conclusions de la comissió d’investigació de l’11-M al Congrés dels Diputats. Els grans partits ho van silenciar, cap Gobierno ha aprovat durant tots aquests anys, millores en el control dels confidents. Amb aquest negre historial, silenciat per un acord no escrit entre Zaplana i Rubalcaba, arribem als atemptats de Barcelona i casualitat macabra, el màxim responsable resulta ser un confident del CNI. Un drama com aquest només pot passar i ha passat a l’estat espanyol.

Recordem que la vicepresidenta Soraya Saénz de Santamaria va intentar aplicar el nivell 5 d’amenaça terrorista, és a dir, treure l’exercit al carrer, i a la vegada impedir la celebració del referèndum d’independència. La gestió dels atemptats per part dels Mossos va evitar aquella alerta provocant una forta emprenyada del Gobierno de Rajoy. Mesos desprès vam comprovar la venjança de l’estat espanyol, el conseller Forn quasi dos anys a presó i el major Trapero i la cúpula policial catalana davant un nou judici de la venjança, previst pel proper més de gener.

Davant d’uns governs espanyols, siguin del PP o del PSOE, que no tenen cap escrúpol per amagar les males pràctiques dels serveis secrets i policials espanyols no podem restar impassibles, ni tan sols podem facilitar l’elecció del seu president. Els catalans no podem ser còmplices d’uns dirigents espanyols responsables dels dos principals atemptats gihadistes ocorreguts a l’estat espanyol.

Cal arribar fins al final, cal saber tota la veritat d’un escàndol de proporcions monumentals que deixa tocada de mort la democràcia espanyola.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (19-7-2019)

354 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: