PUIGDEMONT POSARÀ CONTRA LES CORDES EL GOBIERNO PER LES TELES PRIVADES

Ahir us explicĂ vem que el Gobierno “d’esquerres” de Pedro SĂĄnchez s’ha gastat 15 milions d’euros en ajudes a les televisions privades en plena crisi del coronavirus. Els principals beneficiats sĂłn Atresmedia i Mediaset, els mitjans mĂ©s rentables durant l’Ășltim any i que, casualment, sĂłn els que mĂ©s carreguen contĂ­nuament contra Catalunya.

L’operaciĂł d’escĂ ndol va ser titllada per l’economista i professor Xavier Sala-i-MartĂ­n com un intent de comprar els mitjans per part de l’executiu espanyol i va calcular quants tests de Covid-19 es podrien haver comprat amb aquesta xifra ingent de diners pĂșblics a les televisions privades.

PerĂČ aixĂČ no ha acabat aquĂ­. L’escĂ ndol arribarĂ  a la ComissiĂł Europa de la mĂ  del president a l’exili i flamant eurodiputat, Carles Puigdemont, que ha anunciat que ha presentat una pregunta la cambra europea sobre la donaciĂł d’aquests 15 milions d’euros.

Puigdemont recorda que “les principals empreses, com Mediaset i Atresmedia, han declarat beneficis multimilionaris” i titlla la decisió del Gobierno com “d’inexplicable!”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
He presentat una pregunta a la @EU_Commission sobre la donaciĂł de 15 milions d’euros que el Govern espanyol fa a grups audiovisuals privats espanyols. Les principals empreses, com Mediaset i Atresmedia, han declarat beneficis multimilionaris. Inexplicable!

Informa:LAREPUBLICA.CAT (2-4-2020)

288 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: