PUIGDEMONT POSARÀ CONTRA LES CORDES EL GOBIERNO PER LES TELES PRIVADES

Ahir us explicàvem que el Gobierno “d’esquerres” de Pedro Sánchez s’ha gastat 15 milions d’euros en ajudes a les televisions privades en plena crisi del coronavirus. Els principals beneficiats són Atresmedia i Mediaset, els mitjans més rentables durant l’últim any i que, casualment, són els que més carreguen contínuament contra Catalunya.

L’operació d’escàndol va ser titllada per l’economista i professor Xavier Sala-i-Martín com un intent de comprar els mitjans per part de l’executiu espanyol i va calcular quants tests de Covid-19 es podrien haver comprat amb aquesta xifra ingent de diners públics a les televisions privades.

Però això no ha acabat aquí. L’escàndol arribarà a la Comissió Europa de la mà del president a l’exili i flamant eurodiputat, Carles Puigdemont, que ha anunciat que ha presentat una pregunta la cambra europea sobre la donació d’aquests 15 milions d’euros.

Puigdemont recorda que “les principals empreses, com Mediaset i Atresmedia, han declarat beneficis multimilionaris” i titlla la decisió del Gobierno com “d’inexplicable!”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
He presentat una pregunta a la @EU_Commission sobre la donació de 15 milions d’euros que el Govern espanyol fa a grups audiovisuals privats espanyols. Les principals empreses, com Mediaset i Atresmedia, han declarat beneficis multimilionaris. Inexplicable!

Informa:LAREPUBLICA.CAT (2-4-2020)

238 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: