PUIGDEMONT ACUSA COLAU DE ” PROVOCAR EL MAL MÉS GRAN A LA CULTURA “

La polèmica sobre el concert de 200.000 euros als balcons de Barcelona, que finalment l’alcaldessa Ada Colau ha decidit suspendre, ha arribat a l’exili.

El president Carles Puigdemont ha criticat la gestiĂł que s’ha fet de la polèmica i ha acusat el govern dels comuns de provocar “el mal mĂŠs gran a la cultura”.

En un fil al seu compte de Twitter, Puigdemont ha considerat que Colau no ha tractat bĂŠ la cultura i que “el populisme” i “certa esquerra” tendeixen a considerar que “la cultura ha de ser gratis”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
1/5 Algunes reflexions sobre el concert frustrat de Barcelona. El mal mÊs gran que ha provocat el govern de la ciutat Ês a la cultura. Hi ha un populisme, estès tambÊ a certa esquerra, que considera que la cultura ha de tendir a ser gratis, perquè pensen que així Ês accessible.

Segons el president, arran de la gestiĂł de la polèmica del concert als balcons, s’ha obert el debat sobre “el valor monetari de la cultura”.

Puigdemont tĂŠ molt clar que “l’accessibilitat a la cultura no depèn, principalment, del cost dels seus creadors i professionals” si no que depèn, entre d’altres coses, de “la remuneraciĂł digna de creadors i professionals”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-5-2020)

140 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: