PUIGDEMONT ACUSA EL TS D’ACTUAR AMB VENJANÇA: ” MISERABLES ! “

“No ha estat mai justícia, sempre ha estat venjança”. Així ha reaccionat el president Carles Puigdemont després que el Tribunal Suprem hagi avisat a les presons que deixar passar a casa el confinament pel coronavirus als líders independentistes empresonats pot ser considerat prevaricació. En missatge a les xarxes, Puigdemont ha acusat el Suprem de ser ells els “miserables prevaricadors” per aplicar “el dret de l’enemic” i ha demanat la llibertat immediata pels presos. “Ho demana l’ONU i ho demana el sentit de la justícia”, assegura Puigdemont en el tuit.

No ha estat mai justícia, sempre ha estat venjança. Miserables prevaricadors que apliquen el dret de l’enemic. Els presos polítics han de sortir de les presons de forma immediata; ho demana l’ONU i ho demana el sentit de la justícia.

— Carles Puigdemont (@KRLS) March 31, 2020
Les presons han començat a analitzar aquest dimarts si els interns classificats en 100.2 poden passar el confinament a casa seva, segons s’ha informat des del Govern. Els requisits per accedir-hi són tenir un baix risc de reincidència i disposar d’un domicili. Els principals beneficiats de la mesura són els presos que estan en tercer grau, el 69% dels qual ja es troben en confinament a casa seva, però també si podrien afegir els 100.2, classificació en que es troben els independentistes presos. La decisió l’han de prendre les juntes de tractament dels centres.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-3-2020)

231 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: