PUIGDEMONT ADVERTEIX ESPANYA QUE ” L’INDEPENDENTISME VA CAP A LA REPÚBLICA “

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha enviat avui un missatge explĂ­cit i directe a la Moncloa i la Zarzuela per advertir que, desprĂŠs de la sentència, l’independentisme “reprèn el camĂ­ cap el reconeixement de la RepĂşblica catalana”.

En un Palau de Congressos de Barcelona atapeĂŻt de cĂ rrecs electes de JxCat, ERC, CUP, Demòcrates, MES i independents que han posat en marxa l’Assemblea d’Electes de Catalunya, el president ha recordat que fa dos anys que ĂŠs a l’exili i ha denunciat “la fĂşria d’un Estat que no sap com contenir la seva pulsiĂł repressora”.

“No han estat dos anys fĂ cils per a ningĂş”, ha assegurat. Per aquesta raĂł, ha advertit que aquest acte ĂŠs molt important perquè “ĂŠs principalment la manifestaciĂł de la voluntat de combatre aquesta repressiĂł latent que pretĂŠn anul¡lar-nos a travĂŠs de posar lĂ­mits a les nostres institucions”.

Segons Puigdemont, l’Assemblea servirĂ  per superar els lĂ­mits i censures que pretĂŠn imposar l’Estat espanyol. “Recuperem la iniciativa, reprenguem el camĂ­, que mai no hem abandonat, de construir RepĂşblica cada dia”, ha reclamat en una videoconferència des de Waterloo, on ha assegurat que aquesta ĂŠs una iniciativa “disruptiva” que representa “l’emancipaciĂł enfront d’una obediència servil a la qual l’Estat vol arrossegar les institucions catalanes”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-10-2019)

155 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: