PUIGDEMONT ADVERTEIX ESPANYA QUE ” L’INDEPENDENTISME VA CAP A LA REPÚBLICA “

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha enviat avui un missatge explícit i directe a la Moncloa i la Zarzuela per advertir que, després de la sentència, l’independentisme “reprèn el camí cap el reconeixement de la República catalana”.

En un Palau de Congressos de Barcelona atapeït de càrrecs electes de JxCat, ERC, CUP, Demòcrates, MES i independents que han posat en marxa l’Assemblea d’Electes de Catalunya, el president ha recordat que fa dos anys que és a l’exili i ha denunciat “la fúria d’un Estat que no sap com contenir la seva pulsió repressora”.

“No han estat dos anys fàcils per a ningú”, ha assegurat. Per aquesta raó, ha advertit que aquest acte és molt important perquè “és principalment la manifestació de la voluntat de combatre aquesta repressió latent que pretén anul·lar-nos a través de posar límits a les nostres institucions”.

Segons Puigdemont, l’Assemblea servirà per superar els límits i censures que pretén imposar l’Estat espanyol. “Recuperem la iniciativa, reprenguem el camí, que mai no hem abandonat, de construir República cada dia”, ha reclamat en una videoconferència des de Waterloo, on ha assegurat que aquesta és una iniciativa “disruptiva” que representa “l’emancipació enfront d’una obediència servil a la qual l’Estat vol arrossegar les institucions catalanes”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-10-2019)

250 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: