PUIGDEMONT AVISA: ” QUAN ENS TORNI A PASSAR TORNARAN A CALLAR “

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha alertat sobre la destitució del coronel Diego Pérez de los Cobos: “Que tastin la seva medicina no és garantia de res: quan ens torni a passar, tornaran a callar”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
Enganyaven per poder empresonar independentistes i per poder alterar resultats electorals. Però com que el fi era compartit, a alguns ja els anava bé. Callaven. Tot per la pàtria. Que tastin la seva medicina no és garantia de res: quan ens torni a passar, tornaran a callar. https://twitter.com/omnium/status/1264995211375247360 …

Òmnium Cultural
✔
@omnium
El responsable de la violència policial de l’1-O, Diego Pérez de los Cobos, ha estat destituït sense haver estat investigat mentre persones de pau estan a la presó per exercir drets fonamentals.

Aquestes són les mentides que va dir en el #JudiciDemocràcia
En un missatge al seu compte de Twitter, el president ha recordat que “enganyaven per poder empresonar independentistes i per poder alterar resultats electorals. Però com que el fi era compartit, a alguns ja els anava bé”.

Aquest dimarts Puigdemont ja assegurava que no estava sorprès davant les informacions que apunten que l’informe elaborat per la Guàrdia Civil sobre la manifestació del 8-M i que ha provocat la destitució de coronel Diego Pérez de los Cobos, responsable de la violència policial de l’1-O, està ple de d’errors, notícies tergiversades i falòrnies desmentides.

Puigdemont no se sorprenia d’aquestes revelacions sobre informes plens de falsedats i apuntava que “ho porten fent des de fa anys, però com que servia per perseguir i condemnar independentistes.
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-5-2020)

346 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: