PUIGDEMONT AVISA: ” QUAN ENS TORNI A PASSAR TORNARAN A CALLAR “

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha alertat sobre la destituciĂł del coronel Diego PĂŠrez de los Cobos: “Que tastin la seva medicina no ĂŠs garantia de res: quan ens torni a passar, tornaran a callar”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
Enganyaven per poder empresonar independentistes i per poder alterar resultats electorals. Però com que el fi era compartit, a alguns ja els anava bé. Callaven. Tot per la pàtria. Que tastin la seva medicina no és garantia de res: quan ens torni a passar, tornaran a callar. https://twitter.com/omnium/status/1264995211375247360 …

Òmnium Cultural
✔
@omnium
El responsable de la violència policial de l’1-O, Diego PĂŠrez de los Cobos, ha estat destituĂŻt sense haver estat investigat mentre persones de pau estan a la presĂł per exercir drets fonamentals.

Aquestes sĂłn les mentides que va dir en el #JudiciDemocrĂ cia
En un missatge al seu compte de Twitter, el president ha recordat que “enganyaven per poder empresonar independentistes i per poder alterar resultats electorals. Però com que el fi era compartit, a alguns ja els anava bĂŠ”.

Aquest dimarts Puigdemont ja assegurava que no estava sorprès davant les informacions que apunten que l’informe elaborat per la GuĂ rdia Civil sobre la manifestaciĂł del 8-M i que ha provocat la destituciĂł de coronel Diego PĂŠrez de los Cobos, responsable de la violència policial de l’1-O, estĂ  ple de d’errors, notĂ­cies tergiversades i falòrnies desmentides.

Puigdemont no se sorprenia d’aquestes revelacions sobre informes plens de falsedats i apuntava que “ho porten fent des de fa anys, però com que servia per perseguir i condemnar independentistes.
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-5-2020)

162 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: