PUIGDEMONT: ” CAP AUTORITAT POT MENYSPREAR LA VIDA DE LA GENT “

La crida del Govern al confinament total per frenar el coronavirus ha arribat també des de Waterloo. El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha fet pública aquesta tarda un missatge per fer costat als Govern i la crida al confinament total i sense excuses. “La nostra solidaritat ens demana que ens quedem a casa, confinament total. Només així podrem invertir la tendència”, ha subratllat.

“Cap autoritat competent pot menysprear la vida de la gent ignorant o fins i tot desautoritzant les mesures que salven vides, com les que proposa el Govern de Catalunya i que tenen el consens del món local, de la gent que pateix en directe aquesta crisi”, ha retret en referència implícita a la negativa de l’executiu espanyol a autoritzar el confinament total que reclama el Govern a la Conca d’Òdena i a tot el territori de Catalunya.

Puigdemont, que ha assegurat que es manté en contacte diari amb el Govern per fer seguiment de la crisi, ha reclamat “confinament total, aïllament dels focus més perillosos, mesures econòmiques i socials per per aturar els efectes” de la pandèmia.

Informa:ELNACIONAL.CAT (25-3-2020)

207 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: