PUIGDEMONT, DESPRÉS DE LA CRISI: ” CAL UNA REFLEXIÓ PROFUNDA I PRENDRE DECISIONS “

El pacte entre Junts per Catalunya i el PSC per la Diputació de Barcelona ha obert una esquerda entre JxCat i ERC. Davant aquesta crisi, el president a l’exili, Carles Puigdemont, ha demanat “una reflexió profunda i prendre decisions”.

Alguns tenen el que volien i buscaven de fa temps. Els seus estrategues i aliats mediàtics són persistents en la confrontació no pas amb l’Estat repressor sinó entre nosaltres. S’equivoquen.

— Carles Puigdemont (@KRLS) 12 de juliol de 2019
Hi ha una cosa que no es pot oblidar ni menystenir mai: la força de la gent. La gent vol unitat, ara més necessària que mai. Cal una reflexió profunda i prendre decisions.

— Carles Puigdemont (@KRLS) 12 de juliol de 2019
Segons el president, “alguns tenen el que volien i buscaven de fa temps. Els seus estrategues i aliats mediàtics són persistents en la confrontació no pas amb l’Estat repressor sinó entre nosaltres”. Puigdemont ho té clar: “S’equivoquen”.

A més, el president exiliat a Bèlgica reivindica que “no es pot ni oblidar ni menystenir la força de la gent” i afegeix que la gent vol una unitat “ara més necessària que mai”.

Aquesta reacció del president arriba l’endemà que ERC es manifestés en una línia similar. “Segur que hi ha un abans i un després d’aquest dia”, va assegurar la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, després que JxCat consumés el pacte amb el PSC a la Diputació que va portar a Núria Marín a la presidència de l’ens supramunicipal.
Informa:ELNACIONAL.CAT (12-7-2019)

411 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: