PUIGDEMONT DUR AMB EL TC PEL ” FESTIVAL DE FILTRACIONS” DE LA SENTÈNCIA

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha carregat durament aquest dissabte al matí contra el Tribunal Suprem a qui ha responsabilitzat del “festival de filtracions” sobre la sentència dels líders independentistes. “En una democràcia plena, la justícia és independent i honora les seves obligacions amb l’ordre internacional. Res d’això ha passat en el judici als nostres líders. I a poques hores de la sentència es vulneren tots els seus drets amb les filtracions autoritzades del seu contingut”, ha denunciat.

En un fil de Twitter, ha assegurat que les filtracions “només poden tenir un origen” i és “el mateix tribunal” que jutja els acusats. Puigdemont considera aquesta situació “una falta de respecte i una violació (una més) dels drets” dels empresonats i ha donat ànims per ells i les seves famílies.

En una democràcia plena, la justícia és independent i honora les seves obligacions amb l’ordre internacional. Res d’això ha passat en el judici als nostres líders. I a poques hores de la sentència es vulneren tots els seus drets amb les filtracions autoritzades del seu contingut.

— Carles Puigdemont (@KRLS) October 12, 2019
La vetlla de la sentència és un festival de filtracions que només poden tenir un origen: el mateix tribunal. Una falta de respecte i una violació (una més) dels drets dels nostres companys injustament empresonats.

— Carles Puigdemont (@KRLS) October 12, 2019
A tots els qui han participat en la construcció d’aquesta gran farsa general contra l’independentisme, la sentència els plaurà com els plau el patiment personal i familiar de les víctimes de la repressió. Els inspira la venjança i la dominació. Tenen al·lèrgia a la dissidència.

— Carles Puigdemont (@KRLS) October 12, 2019
A la gent de bon cor, de valors humans i de democràcia, pensi el que pensi sobre la independència, una condemna contra gent de bé, honesta, pacífica i altruista, també se la sentiran seva, i la sentiran injusta. I reaccionaran. Cadascú a la seva manera. Però no ho oblidaran mai.

— Carles Puigdemont (@KRLS) October 12, 2019
Molt de coratge en aquestes hores prèvies. Tot l’escalf i ànims a @jordialapreso, @jcuixart, @ForcadellCarme, @junqueras, @quimforn, @jorditurull, @joseprull, @dolorsbassac i @raulromeva, i a les seves famílies.#LlibertatPresosPoliticsiexiliats

— Carles Puigdemont (@KRLS) October 12, 2019
Informa:ELNACIONAL.CAT (12-10-2019)

313 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: