PUIGDEMONT: ” EL 18 DE JULIOL DEL 1936 SÍ QUE VA SER REBEL·LIÓ “

Avui fa 83 anys del cop d’Estat sanguinari perpetrat per la ultradreta espanyola capitanejada pel militar Francisco Franco. De fet, encara hi ha gent que ho celebra, tal com us hem explicat avui mateix.

El president de Catalunya a l’exili i eurodiputat electe, Carles Puigdemont, ha aprofitat l’efemèride per a denunciar les injustícies que es viuen a l’Estat espanyol i com algunes perduren des dels temps de la Guerra Civil espanyola i la dictadura falangista i franquista.

Puigdemont escriu que “el 18 de juliol de 1936 sí que va ser una rebel·lió”. En la mateixa publicació a xarxes afirma que “aquell dia es va subvertir l’ordre constitucional i la llei” i que tot i fer 83 anys encara “ni s’ha restablert mai ni s’ha rescabalat a les víctimes”. I ho justifica amb una notícia on s’explica que “Espanya segueix sent el segon país del món amb més fosses comunes”.

Carles Puigdemont

@KRLS

El 18 de juliol de 1936 sí que va ser una rebel·lió. Aquell dia es va subvertir l’ordre constitucional i la llei; i ni s’ha restablert mai ni s’ha rescabalat a les víctimes: Espanya segueix sent el segon país del món amb més fosses comunes https://www.elperiodico.cat/ca/politica/20160416/nomes-cambodja-te-mes-fosses-comunes-que-espanya-5039352 

Informa:LAREPUBLICA.CAT (18-7-2019)

 

1.024 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: