PUIGDEMONT: “EL PSOE ÉS ESPECIALISTA EN ENVIAR ELS ALTS CÀRRECS A L’EXILI DAURAT DE L’ÍBEX 35 “

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha denunciat aquest diumenge que “el PSOE contemporani és especialista en enviar els seus alts càrrecs a l’exil daurat de l’Íbex 35”, als consells de direcció d’empreses que després “pugen la factura de la llum” als més desfavorits. Puigdemont ha intervingut en la presentació de la candidatura de JxCAT pel 14-F, on el secretari general del partit ha reclamat anar a votar com si fos l’1-O.

Puigdemont ha assegurat que Pedro Sánchez i Salvador Illa són “responsables de la fugra del rei Joan Carles” i que això “els hauria d’avergonyir”. El líder de JxCAT ha dit que cal dir les coses “pel seu nom” i ha demanat als socialistes que si volen “honorar la memòria” dels seus exiliats haurien de ser “conseqüents”. Puigdemont ha denunciat el model de vida de Felipe González, “que avergonyeix tots els represalitats que han tingut al PSOE”.

En el mateix acte, la candidata de JxCAT, Laura Borràs, ha criticat l’efecte Illa i ha dit que el que més aviat el que hi ha és el “defecte Illa”, tenint en compte les dades de la pandèmia a Espanya. Borràs ha dit que el candidat del PSC “és la solució pels que volen que res no canviï” i que el partit que ella lidera ha vingut “per canviar-ho tot” i ha manifestat que “el canvi només pot ser la independència”.

Borràs també ha carregat contra l’exèrcit espanyol després de la dimissió del cap de l’estat major de la Defensa (Jemad), Miguel Ángel Villarroya, per haver-se vacunat de la covid-19 abans del que li tocava. “El que li fa falta a l’exèrcit espanyol és una vacuna contra el franquisme que encara du a la sang i aquesta vacuna encara no hi ha cap laboratori que la fabriqui”, ha etzibat.
Informa:ELMON.CAT (24-1-2021)

276 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: