PUIGDEMONT ES CONCENTRA DAVANT L’EUROCAMBRA PER EXIGIR-NE ELS ESCONS

El president i els consellers a l’exili, Carles Puigdemont, Toni ComĂ­n, Meritxell Serret, Clara PonsatĂ­ i LluĂ­s Puig s’han concentrat davant l’Eurocambra per exigir els escons d’Oriol Junqueras, ComĂ­n i Puigdemont. “No deixarem de lluitar”, ha assegurat Puigdemont.

En el segon aniversari de l’1-O i en el marc de la concentraciĂł que es fa cada dimarts davant el Parlament Europeu, una trentena de persones, entre els quals hi havia alguns eurodiputats, han acompanyat Puigdemont i els consellers, que han reclamat que no es “robi el vot” de les persones que van votar Junqueras, ComĂ­n i Puigdemont perquè els representessin a l’Eurocambra.

Puigdemont ha afirmat en declaracions als mitjans que ĂŠs “inacceptable” que cap d’ells pugui ocupar l’escĂł malgrat haver guanyat a les urnes. “És el dia mĂŠs indicat per recordar que la democrĂ cia ĂŠs fonamental”, ha reblat.

Respecte al cas dels escons a l’Eurocambra, Puigdemont confia en la justĂ­cia europea per resoldre la seva situaciĂł. “Esperarem a la seva decisiĂł”, ha dit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-10-2019)

214 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: