PUIGDEMONT ESCLATA CONTRA LA FATXENDERIA DE MARGARITA ROBLES, LA MINISTRA ULTRA

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha esclatat contra les recents declaracions de la ministra de Defensa espanyola, Magarita Robles. Puigdemont ha titllat d'”ultra” la ministra socialista per la seva defensa aferrissada a la monarquia. Robles sense embuts ha afirmat que el Rei dona “seguretat, solidesa i projecciĂł europea a Espanya”. TambĂŠ ha justificat la corrupciĂł del rei emèrit Joan Carles assegurant que “ningĂş ĂŠs responsable del que fa la seva famĂ­lia”.

El president Puigdemont ha ironitzat sobre el rebombori que han creat les paraules de la ministra. Puigdemont ha assegurat que li fa molta grĂ cia alguns dels que s’escandalitzen perquè desprĂŠs “pactaran amb un govern que tornarĂ  a nomenar Robles”. El president a l’exili d’aquesta forma ha tirat un dard contra el pactisme amb un govern espanyol que tĂŠ “ministres ultres”.

“Fa molta grĂ cia alguns dels que s’escandalitzen per les declaracions de la ministra ultra Margarita Robles parlant amb orgull del rei i dels militars. Perquè quan vinguin les eleccions demanaran el vot per aturar la dreta, i pactaran amb un govern que tornarĂ  a nomenar Robles”, ha publicat Puigdemont a les seves xarxes socials.

La ministra de Defensa del Partit Socialista Obrer Espanyol ha tancat files amb la monarquia. Margarita Robles ha afirmat que se sent “molt tranquil¡la” amb l’actual rei Felip VI i ha assegurat que “ningĂş ĂŠs responsable del que fa la seva famĂ­lia”, aixĂ­ justificant la corrupciĂł del rei emèrit Joan Carles en un afer familiar.

De fet, no ha titubejat en cap moment per defensar la monarquia. Robles ha argumentat que Felip VI i la instituciĂł de la monarquia “donen seguretat, solidesa i projecciĂł europea a Espanya”. I ha sentenciat rotunda: “Jo em sento molt tranquil¡la amb el nostre Rei”. TambĂŠ ha negat que la corrupciĂł del rei emèrit taqui la imatge del regnat del seu fill, Felip VI: “Rotundament, no”.
Robles fa de menys l’independentisme

La ministra de Defensa ha assegurat sense embuts que l’independentisme “mai ha estat una amenaça” per l’estabilitat d’Espanya i per la ConstituciĂł. AixĂ­ ho ha afirmat, sense fre, i ha subratllat que l’autodeterminaciĂł “no ĂŠs possible ni en la ConstituciĂł, ni en l’Ă mbit de la UniĂł Europea”.

Robles ha negat que l’independentisme ni ara ni mai hagi estat una amenaça contra l’estabilitat de l’Estat Espanyol. La ministra de Defensa, que sota el seu comandament tĂŠ l’exèrcit espanyol i la GuĂ rdia Civil, ha recalcat que l’independentisme catalĂ  no li resulta un mal de cap a Espanya perquè “no representen a la majoria de Catalunya” i que a mĂŠs, els independentistes, “saben perfectament que la ConstituciĂł no recull el dret a l’autodeterminaciĂł”. AixĂ­ ho ha explicat en una entrevista pel rotatiu espanyol LaRazĂłn.

Informa:ELNACIONAL.CAT (5-XII-2021)

180 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: