PUIGDEMONT ESCLATA CONTRA LA FATXENDERIA DE MARGARITA ROBLES, LA MINISTRA ULTRA

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha esclatat contra les recents declaracions de la ministra de Defensa espanyola, Magarita Robles. Puigdemont ha titllat d'”ultra” la ministra socialista per la seva defensa aferrissada a la monarquia. Robles sense embuts ha afirmat que el Rei dona “seguretat, solidesa i projecci√≥ europea a Espanya”. Tamb√© ha justificat la corrupci√≥ del rei em√®rit Joan Carles assegurant que “ning√ļ √©s responsable del que fa la seva fam√≠lia”.

El president Puigdemont ha ironitzat sobre el rebombori que han creat les paraules de la ministra. Puigdemont ha assegurat que li fa molta gr√†cia alguns dels que s’escandalitzen perqu√® despr√©s “pactaran amb un govern que tornar√† a nomenar Robles”. El president a l’exili d’aquesta forma ha tirat un dard contra el pactisme amb un govern espanyol que t√© “ministres ultres”.

“Fa molta gr√†cia alguns dels que s’escandalitzen per les declaracions de la ministra ultra Margarita Robles parlant amb orgull del rei i dels militars. Perqu√® quan vinguin les eleccions demanaran el vot per aturar la dreta, i pactaran amb un govern que tornar√† a nomenar Robles”, ha publicat Puigdemont a les seves xarxes socials.

La ministra de Defensa del Partit Socialista Obrer Espanyol ha tancat files amb la monarquia. Margarita Robles ha afirmat que se sent “molt tranquil¬∑la” amb l’actual rei Felip VI i ha assegurat que “ning√ļ √©s responsable del que fa la seva fam√≠lia”, aix√≠ justificant la corrupci√≥ del rei em√®rit Joan Carles en un afer familiar.

De fet, no ha titubejat en cap moment per defensar la monarquia. Robles ha argumentat que Felip VI i la instituci√≥ de la monarquia “donen seguretat, solidesa i projecci√≥ europea a Espanya”. I ha sentenciat rotunda: “Jo em sento molt tranquil¬∑la amb el nostre Rei”. Tamb√© ha negat que la corrupci√≥ del rei em√®rit taqui la imatge del regnat del seu fill, Felip VI: “Rotundament, no”.
Robles fa de menys l’independentisme

La ministra de Defensa ha assegurat sense embuts que l’independentisme “mai ha estat una amena√ßa” per l’estabilitat d’Espanya i per la Constituci√≥. Aix√≠ ho ha afirmat, sense fre, i ha subratllat que l’autodeterminaci√≥ “no √©s possible ni en la Constituci√≥, ni en l’√†mbit de la Uni√≥ Europea”.

Robles ha negat que l’independentisme ni ara ni mai hagi estat una amena√ßa contra l’estabilitat de l’Estat Espanyol. La ministra de Defensa, que sota el seu comandament t√© l’ex√®rcit espanyol i la Gu√†rdia Civil, ha recalcat que l’independentisme catal√† no li resulta un mal de cap a Espanya perqu√® “no representen a la majoria de Catalunya” i que a m√©s, els independentistes, “saben perfectament que la Constituci√≥ no recull el dret a l’autodeterminaci√≥”. Aix√≠ ho ha explicat en una entrevista pel rotatiu espanyol LaRaz√≥n.

Informa:ELNACIONAL.CAT (5-XII-2021)

73 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: