PUIGDEMONT FA UNA CRIDA A ERC A REVERTIR “L’ERROR” I REFER LA UNITAT INDEPE

El president a l’exili, Carles Puigdemont, proposa “la creació d’una mesa entre les forces independentistes on es decideixi el contingut i els acords de la mesa de negociació amb l’Estat” que contempla el pacte de PSOE i ERC per a la investidura de Pedro Sánchez. L’objectiu de la iniciativa és revertir el trencament del consens independentista que, segons denuncia, comporta aquest acord entre socialistes i republicans.

A través d’un fil de piulades a Twitter, Puigdemont ha advertit que fins ara les etapes decisives del procés independentistes havien estat “compartides i decidides enmig d’un consens molt ampli”, però que amb l’acord a què han arribat PSOE i ERC per a l’abstenció dels republicans al debat d’investidura, això “ha deixat de ser així”.

9. Es pot revertir aquest error i acceptar la creació d’una mesa entre les forces independentistes on es decideixin el contingut i els acords de la mesa de negociació amb l’Estat. Que és per on havíem d’haver començat.

— Carles Puigdemont (@KRLS) January 3, 2020
2. Fins ara, les etapes decisives del procés d’independència havien estat compartides i decidides enmig d’un consens molt ampli.

Això, de moment, ha deixat de ser així.

Els teòrics de la desunió tenen una nova oportunitat de demostrar que «quan més dividits, millor».

— Carles Puigdemont (@KRLS) January 3, 2020
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-1-2020)

322 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: