PUIGDEMONT IRONITZA AMB LA PERSECUCIÓ DE L’ESTAT A L’INDEPENDENTISME

Carles Puigdemont ha tirat d’ironia per reaccionar a la notícia de l’augment de la condemna a Artur Mas per la consulta del 9-N, imposada pel Tribunal de Comptes. El president legítim ha denunciat com un dels membres de l’organisme és el mateix que ha absolt Ana Botella per la venda de pisos de protecció oficial. “Tot en ordre i vagin passant”, ha expressat el president legítim en un missatge publicat al seu compte de Twitter.

Puigdemont afegeix que “aquesta és l’Espanya de la monarquia i l’Ibex: pretenen la mort civil dels líders independentistes catalans mentre protegeixen els líders nacionalistes espanyols”. El president conclou la seva piulada afirmant que “tant se val qui hi hagi al poder, però no se’n sortiran”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
Tot en ordre i vagin passant. Aquesta és l’Espanya de la monarquia i l’Ibex: pretenen la mort civil dels líders independentistes catalans mentre protegeixen els líders nacionalistes espanyols. Tant se val qui hi hagi al poder. Però no se’n sortiran. https://twitter.com/MiquelBuch/status/1154970201399726080 …

Informa:LAREPUBLICA.CAT (27-7-2019)

336 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: