PUIGDEMONT: ” LA REPRESSIÓ NO ACABARÀ FINS QUE CANVIEM D’ESTAT “

“No ens en sortirem de la repressió fins que canviem d’Estat. Fins a dia d’avui ha actuat com a estat repressor, autoritari i al·lèrgic a la dissidència”. Amb aquestes dures declaracions el president a l’exili, Carles Puigdemont, ha denunciat la repressió en el programa especial que El Nacional ha dut a terme en motiu de Sant Jordi.

A través d’una videoconferència des de l’exili de Waterloo, Puigdemont ha avisat que “la repressió busca dissuadir a les generacions futures de continuar demanant la independència i treballant per la república independent”. També ha denunciat que el judici és un “muntatge d’una construcció i d’una causa”. “No hi ha crim, no hi ha proves”, ha defensat en aquest sentit.

Puigdemont també ha parlat sobre el retrobament amb Jordi Sànchez per videoconferència en un acte electoral de JxCat, després de un any i mig de presó. El president a l’exili ha subratllat que va ser una “immensa alegria” poder superar les barreres amb la tecnologia, però també ha denunciat que és surrealista no poder tenir una conversa més intima amb ell.

En aquests sentit, ha denunciat que persones com ells que no han “comés cap crim” no puguin gaudir del dia de Sant Jordi passejant pel centre i fullejant tranquil·lament els llibres a les paradetes. “És dur però eloqüent del que estem denunciant”, ha afegit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-4-2019)

612 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: