PUIGDEMONT LLOA LA RESPONSABILITAT DE TORRA

El president a l’exili Carles Puigdemont ha lloat la responsabilitat del president de la Generalitat, Quim Torra, que aquest matí ha anunciat que Catalunya viurà un altre avançament electoral, però anunciarà la data dels comicis un cop s’hagin aprovat els pressupostos de la Generalitat 2020.

Hi ha decisions que no són gens fàcils i que s’acaben d’entendre del tot quan s’agafa perspectiva. Avui el president @QuimTorraiPla ha estat el president de tot el país, mirant més enllà dels interessos particulars i personals, amb responsabilitat i lleialtat. Gràcies!

— Carles Puigdemont (@KRLS) 29 de gener de 2020
En una piulada, Puigdemont ha admès que la decisió del president Torra no és fàcil i que algunes decisions “s’acaben d’entendre del tot quan s’agafa perspectiva”. En la mateixa línia, Puigdemont ha reconegut que Torra “ha estat el president de tot el país” perquè ha mirat més enllà “dels interessos particulars i personals”.

La declaració del president, que es va anunciar ahir a quarts de dotze de la nit i el contingut de la qual no s’havia comunicat a ERC, havia provocat les darreres hores tota mena d’especulacions sobre un avançament immediat de les eleccions o una crisi de Govern.
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-1-2020)

213 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: