PUIGDEMONT LLOA LA RESPONSABILITAT DE TORRA

El president a l’exili Carles Puigdemont ha lloat la responsabilitat del president de la Generalitat, Quim Torra, que aquest matĂ­ ha anunciat que Catalunya viurĂ  un altre avançament electoral, perĂČ anunciarĂ  la data dels comicis un cop s’hagin aprovat els pressupostos de la Generalitat 2020.

Hi ha decisions que no sĂłn gens fĂ cils i que s’acaben d’entendre del tot quan s’agafa perspectiva. Avui el president @QuimTorraiPla ha estat el president de tot el paĂ­s, mirant mĂ©s enllĂ  dels interessos particulars i personals, amb responsabilitat i lleialtat. GrĂ cies!

— Carles Puigdemont (@KRLS) 29 de gener de 2020
En una piulada, Puigdemont ha admĂšs que la decisiĂł del president Torra no Ă©s fĂ cil i que algunes decisions “s’acaben d’entendre del tot quan s’agafa perspectiva”. En la mateixa lĂ­nia, Puigdemont ha reconegut que Torra “ha estat el president de tot el paĂ­s” perquĂš ha mirat mĂ©s enllĂ  “dels interessos particulars i personals”.

La declaraciĂł del president, que es va anunciar ahir a quarts de dotze de la nit i el contingut de la qual no s’havia comunicat a ERC, havia provocat les darreres hores tota mena d’especulacions sobre un avançament immediat de les eleccions o una crisi de Govern.
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-1-2020)

250 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: