PUIGDEMONT MOSTRA ELS MOSTRES D’ASSETJAMENT QUE REP A LES XARXES: ” SI ET VEIG PEL CARRER, ET MATO “

El president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, ha destapat alguns exemples de missatges que rep a les xarxes socials. En una imatge que ha compartit a l’apartat d’històries d’Instagram, el president mostra captures de pantalla d’usuaris que l’amenacen amb missatges violents i desitjant-li constantment la mort. Encara que es tracti de diferents usuaris, el tipus de redactat és molt similar, i sempre l’amenacen d’atonyinar-lo o directament matar-lo si se’l troben al carrer.

“Si et veig pel carrer et mato, porc”, “Fill de la gran puta, tant de bo us mengin les rates a tu i a tota la teva família i us cremeu vius”, “Si apareixes per Espanya et fotran un tret” o “Si t’enganxo pel carrer t’enfonso el pit a cops de martell” són alguns dels textos que ha compartit el president, evidentment escrits en castellà. Puigdemont no dubta de qui hi pot haver darrere i així ho expressa en un subtil missatge que acompanya les captures de pantalla: “Les amenaces de sempre fetes pels de sempre. Impunitat absoluta”.

ES MOFA DE LA ” TRAMA RUSSA ”

El president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, ha celebrat aquest dilluns l’arxivament de la causa contra la coneguda com a “trama russa” del procés, després de la brutal persecució que havia rebut el moviment independentista per part de polítics i mitjans espanyols.

En una piulada, el president dedica la notícia “a tots els opinòcrates que van omplir pàgines de diaris i hores de ràdios i teles fent ‘anàlisis’ molt ben ‘informades”, criticant que aquesta premsa “mai no posa en qüestió el que els faciliten certes fonts”. Puigdemont també recorda que aquests mitjans faciliten la denigració del moviment independentista fent grans notícies que al final han quedat en no res, després que l’Audiència Nacional no hagi tingut més remei que arxivar la causa sobre la trama russa perquè no han trobat cap indici en les tesis policials que només tenien com a objectiu la persecució de l’independentisme relacionant-lo amb l’espionatge rus.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (18-5-2021)

449 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: