PUIGDEMONT OBLIGA LA PREMSA CAVERNÀRIA A RECTIFICAR LES DIFAMACIONS CONTRA ELL

La persecució i difamació política contra el president a l’exili no té aturador. En aquest cas, diversos diaris espanyolistes han corregut a publicar que suposadament en l’extracte bancari del 130è president de la Generalitat apareix una despesa de 900 euros en el club Gemma Berlín.

Aquest club, el qual la República no ha pogut localitzar i que els mitjans obertament antiindependentistes no ubiquen amb claredat, suposadament és un prostíbul. La premsa al servei de l’Estat, amb un total menyspreu per l’ètica periodística, ha embogit en difamacions sense aportar ni una sola prova concreta.

Efectivament, l’unionisme cansat i rabiós perquè les euroordres són tan útils com disposar de wifi a la prehistòria, ha començat una guerra de difamacions. Ara bé, resulta especialment oportú preguntar-se com aquests mitjans, que són tan obertament antiindependentistes, han tingut accés a l’extracte bancari de Puigdemont.

És a dir, com és que disposen d’informació sensible com és un extracte bancari d’un polític amb qui tenen tan poca afinitat. També hi ha una altra possibilitat que és que haguessin obtingut la informació del suposat prostíbul fent ús d’una suposada bona vinculació d’aquests mitjans amb les cases de barrets berlineses.

De fet, és una gran oportunitat per demostrar que els periodistes hi fan bon treball de camp i perquè publiquin proves que donin credibilitat a aquestes dures tasques. No obstant això, no ho han fet, segurament perquè encara continuen enfeinats amb les de la trama russa del procés.

Carles Puigdemont, fart d’aquestes difamacions, ha publicat una piulada en què ha estat clar: “Hi ha qui torna a donar ressò a una falsedat absoluta, perquè ja se sap que contra el meu entorn i contra mi val tot. Saben que els jutges espanyols no faran res i se senten impunes. Però és un delicte molt greu”. El president a l’exili ha afirmat que “encara que Espanya no ho persegueixi, no em quedaré quiet”.

Així, posa de manifest que, a parer seu, aquests mitjans menteixen obertament per deslegitimar l’independentisme i que l’Estat espanyol interessadament podria incomplir amb la legalitat i no perseguir les difamacions. Puigdemont ha fet una sol·licitud de rectificació a Crónica Global, ja que ha afirmat que mai va assistir amb el president inhabilitat Quim Torra, ni altres 28 diputats, ni cap altra persona ni en solitari a cap prostíbul, ni mai ha realitzat cap despesa en cap local d’aquest tipus. El mitjà s’ha vist obligat a publicar-ho a la notícia.

Informa:LAREPUBLICA.CAT ( 13-X-2021)

126 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: