PUIGDEMONT SE’N FOT DEL GOBIERNO PER CREAR TARD UN COMITÈ D’EXPERTS

El caos i la mala gestió del Gobierno de Pedro Sánchez sobre la pandèmia del nou coronavirus ha viscut un nou i sorprenent capítol aquest migdia. Des del Ministerio de Sanidad, capitanejat per Salvador Illa, a qui li cau gran el càrrec, que a priori era dels més senzills, ha anunciat que avui s’ha constituït oficialment el Comitè Científic Tècnic COVID-19.

El president de Gobierno, Pedro Sánchez, acompanyat de Salvador Illa, s’ha reunit per primera vegada amb els científics per videoconferència des de Moncloa avui, una setmana i un dia després de decretar l’estat d’alarma.

Molts ciutadans observaven perplexos l’anunci i es feien la mateixa pregunta que el president a l’exili s’ha fet: “no existia?”.

Carles Puigdemont, a més, ha reflexionat: “Quan van tenir la idea de posar militars i guàrdies civils dirigint l’operativa, no tenien un comitè científic tècnic que els assessorés? Millor tard que mai, però hi ha retards difícils de justificar. I menys quan líders socialistes s’han dedicat al tir al científic”.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (21-3-2020)

239 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: