PUIGDEMONT:” VOSTÈ EM VOL SEGRESTAR, SENYOR SÁNCHEZ ?

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha advertit al president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que només el pot fer tornar a Espanya de dues maneres i totes dues són “il·legals, contràries al dret de la UE i de la democràcia”.

La primera via seria adoptant des del Consell de Ministres “decisions que en una democràcia consolidada només pot prendre el poder judicial”. “L’altre és practicant el mateix que un ministre i altres dirigents del Partit Socialista ja van practicar en el passat, i que vostè segurament justifica, el segrest de persones”, ha afegit en referència als GAL, que van articular la guerra bruta contra ETA durant el govern de Felipe González. Davant d’aquesta explicació, el president conclou el missatge interrogant directament Sánchez: “Vostè em vol segrestar, senyor Pedro Sánchez?”.

Carles Puigdemont

@KRLS
.@sanchezcastejon només té dues maneres de complir la seva promesa electoral, i les dues són il·legals: Prendre les decisions del poder judicial des del consell de ministres o tornar al segrest de persones, com feien dirigents del seu partit en el passat https://www.youtube.com/watch?v=7bByb9Uszr0&feature=youtu.be …

Puigdemont responia el president espanyol en funcions i candidat del PSOE que va assegurar dilluns al vespre en el debat electoral de TVE que si era escollit portaria Puigdemont a Espanya. “Un compromís que fa com a candidat electoral però també el vincula com a president del Govern”, ha advertit el president a l’exili.
Informa:ELNACIONAL.CAT (5-11-2019)

280 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: