PUIGNERÓ RECULA I FINALMENT NO ANIRÀ AL SOPAR DEL CERCLE D’ECONOMIA AMB FELIPE VI

El govern català finalment no enviarà representació oficial al sopar del Cercle d’Economia on hi haurà el rei espanyol, Felipe VI. Era previst que hi anés el vice-president, Jordi Puigneró, però hores més tard se n’ha desdit i ha emplaçat a Presidència que delegui la responsabilitat a un altre membre del govern.

De bon matí, una entrevista a Reuters, el president Pere Aragonès no havia descartat d’assistir-hi ell mateix, però la portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha dit al migdia que seria Puigneró qui representaria el govern. Fonts de Presidència expliquen a VilaWeb que Puigneró li ha comunicat personalment a Aragonès que seria ell que hi aniria.

Per a justificar l’assistència d’un membre del govern en un acte amb Felipe VI, Plaja ha remarcat la importància d’”ocupar els espais rellevant del país.” Des de vice-presidència també argumentaven que el govern “no deixaria d’assistir ni representar la Generalitat en actes a Catalunya on assisteixi el monarca espanyol” i que en el sopar hi hauria altres personalitats polítiques com ara el president de Corea del Sud. Tanmateix, tres hores després, el departament ha fet marxa enrere.
D’altra banda, s’han organitzat cremes de fotografies de Felipe VI a les principals places del es ciutats del país.
Informa:VILAWEB.CAT (15-6-2021)

217 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: