PUIGNERÓ SOBRE EL DECRET DEL GOVERN: ” ÉS UN 155 DIGITAL, UN COP D’ESTAT DIGITAL “

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha respost al decret llei del govern espanyol contra la república digital catalana —coneguda com a IdentiCat— dient que és ‘un 155 digital, un ‘cop d’estat digital’. En una compareixença davant dels mitjans, ha afirmat que la mesura de l’executiu de Pedro Sánchez és prova d’una deriva antidemocràtica del PSOE.

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que el decret llei contra la IdentiCAT ‘garanteix que el desenvolupament digital estigui garantit per l’estat’ i obligarà totes les administracions de l’estat a utilitzar servidors ubicats a Europa, i no a ‘paradisos digitals’.

‘L’independentisme ha patit les conseqüències de la fortalesa de l’estat democràtic i ha intentat buscar els reductes al·legals on hi ha llacunes legals, com el món digital, i és evident que ha avançat en el projecte de república digital’, ha dit.

Jordi Puigneró: ‘L’IdentiCAT pot servir per a votar, no ens n’amaguem’

Puigneró, que no ha concretat si la Generalitat té servidors fora de la UE, creu que el decret llei ‘podria ser la ingerència més greu’ dels últims anys en les competències del govern. El també titular d’Administracions Públiques ha denunciat que la Moncloa actuï preventivament, ja que el projecte d’identitat digital del seu departament encara està en fase preliminar.

Jordi Pu1gnerO

@jordiPuignero
Ara Pedro Sanchez vol prohibir una República que deien que no existia. Doncs bé, resulta que existeix i és imparable. Perquè la #RepúblicaDigital és el naixement d’un 5è poder: la ciutadania digitalment apoderada. https://www.ondacero.es/programas/mas-de-uno/videos/pedro-sanchez-anuncia-decreto-final-republica-digital_201910315dba9de90cf282fef2f90734.html …

Pedro Sánchez anuncia un decreto ley para poner punto final al proyecto del independentismo de la…
El presidente del gobierno en funciones ha hecho este anuncio en Más de uno y explica que van a aprobar que el desarrollo de la administración digital del país esté garantizado por el estado y todos…

ondacero.es
Informa:VILAWEB.CAT (31-10-2019)

358 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: