PUTIN POSA L’ARSENAL NUCLEAR RUS ” EN R√ąGIM ESPECIAL DE COMBAT “

El president rus, Vlad√≠mir Putin, ha ordenat a l’ex√®rcit que posi l’arsenal nuclear del pa√≠s “en r√®gim especial de combat”. En una reuni√≥ al Kremlin amb el ministre de defensa rus, Sergei Xoig√ļ, i el cap de personal de les forces armades, Valeri Gerasimov, Putin ha dit a l’ag√®ncia estatal russa TASS que “els pa√Įsos occidentals i els l√≠ders de l’OTAN no solament han empr√®s accions econ√≤miques hostils al nostre pa√≠s sin√≥ que tamb√© n’han fet declaracions agressives. √Čs per aix√≤ que ordeno que les forces de dissuasi√≥ [armes nuclears] entrin en r√®gim especial de combat”.

Aix√≠ i tot, Putin no aclarit qu√® implicaria aquest r√®gim especial de combat. En els darrers dies, el president rus ha advertit de severes conseq√ľ√®ncies pol√≠tiques i militars als pa√Įsos occidentals que decideixin intervenir en el conflicte a Ucra√Įna, si b√© tampoc ha detallat a quines conseq√ľ√®ncies es refereix.

Les delegacions de R√ļssia i Ucra√Įna negociaran a la frontera amb Bielor√ļssia

R√ļssia ha assegurat que la seva delegaci√≥ es dirigeix a la ciutat bielorussa de Gomel, pr√≤xima a la frontera ucra√Įnesa, per a negociar un possible cessament de les hostilitats amb Ucra√Įna, que hauria acceptat la reuni√≥. Segons el cap de la delegaci√≥ russa, Vlad√≠mir Medinski, es dirigeixen de Minsk a Gomel, i fa el mateix una missi√≥ ucra√Įnesa des de K√≠ev. Ucra√Įna tamb√© ha confirmat que negociar√† a la frontera entre Ucra√Įna i Bielor√ļssia, prop del riu Pripiat, segons l’ag√®ncia EFE.
Informa:VILAWEB.CAT (28-2-2022)

72 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: