QUATRE MARXA DE TORXES A LLEDONERS A LA VIGÍLIA DE L’1-O

Dimarts al vespre l’ANC organitza quatre marxes de torxes fins a la presĂł dels Lledoners en solidaritat amb els presos polĂ­tics. És la marxa que s’havia de fer la vigĂ­lia de la Diada perĂČ que es va ajornar per la possibilitat de pluja. És previst que dimarts, segon aniversari del Primer d’Octubre, la Marxa de Torxes per la RepĂșblica començarĂ  a les 19.00 en quatre punts diferents: Joncadella (al santuari), Santpedor (al camĂ­ a Joncadella, al costat de la masia hĂ­pica), Pineda de Bages (al carrer Verge de Juncadella) i Sant Joan de Vilatorrada (A la rotonda del polĂ­gon industrial Pla dels Vinyats II).

A les 19.00 es farà una concentració, un berenar, actuacions i es vendran les torxes de led –a tres euros– a cada punt de trobada. A les 20.30 començarà la marxa, que previsiblement arribarà al Pla dels Lledoners entre les 21.15 i les 21.30. Allà s’hi faran parlaments i actuacions musicals d’arrel tradicional.

A les 19.30 es tancaran els accessos al Pla dels Lledoners als vehicles. L’aparcament d’autocars serĂ  al mateix Pla dels Lledoners. L’ANC recomana de portar aigua i calçat cĂČmode i fer cas dels voluntaris als aparcaments i a la marxa.

Informa:VILAWEB.CAT (29-9-2019)

362 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: