QUATRE NOUS MORTS A IGUALADA PEL VIRUS

El Depar¬≠ta¬≠ment de Salut informa que en les √ļlti¬≠mes hores han mort qua¬≠tre per¬≠so¬≠nes amb el coro¬≠na¬≠vi¬≠rus SARS-Cov-2 rela¬≠ci¬≠o¬≠na¬≠des amb el brot d‚ÄôIgua¬≠lada. Es tracta d‚Äôuna dona, de 71 anys, una de 77; un home de 92 i un altre de 71 anys, tots ells amb fac¬≠tors de risc asso¬≠ciat. Des que va comen√ßar la pand√®mia, s√≥n 12 les per¬≠so¬≠nes que han mort a Cata¬≠lu¬≠nya amb la Covid-19, set de les quals a Igua¬≠lada.

Pel que fa als nous casos de coro¬≠na¬≠vi¬≠rus, en les √ļlti¬≠mes hores s‚Äôhan diagnos¬≠ti¬≠cat 188 nous posi¬≠tius, que fa ele¬≠var el nom¬≠bre total d‚Äôinfec¬≠tats a 903. Del nom¬≠bre total d‚Äôafec¬≠tats arreu del pa√≠s, 72 s√≥n pro¬≠fes¬≠si¬≠o¬≠nals sani¬≠ta¬≠ris i 52 per¬≠so¬≠nes estan greus.

Pel que fa a Igua­lada, Salut con­firma un total de 70 posi­tius de coro­na­vi­rus SARS-CoV-2 des que es va decla­rar el brot. Tres per­so­nes estan greus i 7 amb pato­lo­gies prèvies han mort amb la Covid-19. Del nom­bre total de casos del brot d’Igua­lada, 41 són pro­fes­si­o­nals sani­ta­ris.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (15-3-2020)

323 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: