QUERELLA CONTRA UNA REVISTA PER CONSIDERAR LA POLICIA ESPANYOLA COM A ” FORCES D’OCUPACIÓ “

El Sindicat Unificat de la Policia espanyola ha denunciat per un delicte d’odi i injúries a la revista La Tira, que informa sobre cultura i serveis a la comarca del Ripollès. En aquest sentit, el sindicat demana a la fiscalia de Girona que bloqui l’accés a la publicació perquè en el directori d’ubicacions es refereix a la comissaria de la policia espanyola a Camprodon com a “forces d’ocupació”.

El sindicat ha presentat la denúncia després que el digital espanyolista Crónica Global es fes ressò d’una fotografia del directori de La Tira que corria per les xarxes socials. “Una revista de Girona diu a la policia nacional ‘forces d’ocupació’ en el seu directori”, va titular el mitjà. Una notícia que va desencadenar una campanya d’atacs contra la revista.

“Sí, tractem la policia espanyola com allò que és: una força d’ocupació espanyola. Ara, acusar-nos de ‘fanàtics’ i ‘fonamentalistes’ un grup ultranacionalista farcit d’estanqueres… s’han de tenir ben posats”, va reaccionar La Tira en el seu compte de Twitter.
Informa:VILAWEB.CAT (21-5-2021)

350 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: