QUI MANA A CAN BARÇA? ELS AVALS NO AUGUREN UNA PRESIDÈNCIA TRANQUIL·LA

“Qui manarà a Can Ribot?”.
L’aval a Laporta no us donaria fluixesa i tremolor a les cames?.
( JOAN VALL CLARA )
Quan subvertíem el comandament convencional, l’àvia Neus formulava sempre la mateixa pregunta. Clàssic dels clàssics. “Qui mana a Can Ribot, la truja o el porc?” S’ho pregunta avui tot ciutadà interessat en el Barça després de conèixer com es va tancar, a les tres de la matinada de dimarts, l’espantada de dissabte de Jaume Giró (fins llavors mà dreta i econòmica de Laporta). “Qui manarà a Can Barça?”

Si la junta ha avalat 50 milions, l’empresari badaloní José Elías, aparegut de sota les pedres, n’avala 40 i Jaume Roures (sempre Roures) n’avala 30, aturem el cop i Laporta és proclamat president. Però si fóssiu d’ell, no us agafaria fluixesa i tremolor a les cames? Recordeu quin tema ja sortia sempre en les converses i els rumors quan varen aflorar les desavinences entre aquella gent tan trempada de la primera junta Laporta i que varen acabar com varen acabar? Els avals. Qui havia avalat a Laporta? Ara ho sabem, qui l’ha avalat, i la transparència sempre és un grau. Però fixem-nos que ha anat d’un pèl que el gran triomfador de les eleccions es quedés sense càrrec. Sense aval no hi ha presidència.

L’aclaparadora victòria a les urnes de Laporta de l’altre diumenge era un gran pas per a aquest Barça tan atrotinat. Deu dies després, ni la sortida en fals de Jaume Giró ni que més del 60% de l’aval estigui en mans que no havien aparegut en la campanya semblarien bons presagis d’un mandat en calma.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (18-3-2021)

732 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: