RADIOCATALUNYA.CAT INFORMA: HA ARRIBAT L’HORA DE LA PARADA I FONDA

Benvolguts lectors,
El tòpic diu que no hi ha mal que duri cent anys. I nosaltres tampoc.I menys RADIOCATALUNYA.CAT que a punt de complir els primers 25 anys ha decidit fer parada i fonda. Una parada i fonda que podria ser definitiva.
En efecte, sembla que ha arribat l’hora de tancar la paradeta després d’haver fet un treball de formiga des de les darreries del segle passat quan encara no s’havia inventat el.CAT.Per això vaig decidir que aquesta web seria RADIOCATALUNYA.CA, amb CA del Canadà. Tota una innovació que va durar molts anys i que em sembla que ningú no la va pas fer servir en el món de la comunicació.

Sigui aquesta mostra un tast de com han canviat les coses ràpidament en el món de la comunicació digital. Aleshores amb prou feines érem quatre o cinc diaris/ràdios digitals en català. Sortosament, avui hi ha una gran varietat i no han d’envejar res a les pàgines escrites en llengües més poderoses. Moltes d’elles tenen partits polítics al darrere, grups empresarials o reben subvencions d’entitats públiques. A mi no m’agrada jugar a aquest joc. Perdoneu-me que parli en primera persona, però no és cap secret que aquesta web ha estat realitzada per una sola persona en el capítol informatiu, tot i comptar algunes vegades amb alguns col·laboradors ocasionals a qui vull agrair la seva aportació. Al llarg d’aquests anys només he fallat alguna vegada per malaltia o defunció d’algun familiar.

Com és fàcil comprovar, per molt que m’hi escarrassi no puc no solament competir amb els poderosos digitals d’avui en dia sinó que cada cop soc una pàgina web més residual informativament parlant. Veient, doncs, que el camp informatiu que he emplenat en els últims anys ara està més que ben cobert per altres em sembla que arriba l’hora d’apagar RADIOCATALUNYA.CAT. No sé si serà un adeu per sempre, perquè sempre hi ha la possibilitat de tornar-hi si les circumstàncies ho requereixen. Déu ens en guardi d’un ja està fet!
Mentrestant, moltes gràcies als meus fidels lectors, alguns ja desgraciadament traspassats, col·laboradors i serveis tècnics.

Com diu la cançó, no sé si serà un adeu per sempre o solament per un instant. Per sort, el país i la vida continuen.

Acabo la vida d’aquesta pàgina web amb la publicació de la notícia de la possible oficialitat del català a Europa. Això sí que seria una gran conquesta. Com deia el mestre Fabra, “no perdem mai ni la tasca ni l’esperança”.

Mentrestant, passeu una bona diada i l’endemà…tornem-hi!

RAMON SERRA
Editor de RADIOCATALUNYA.CAT

P.S.
Si algú vol continuar fent servir el domini RADIOCATALUNYA.CAT que m’escrigui a : rasere@hotmail.com

126 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: