RADIOCATALUNYA.CAT INFORMA: JA SOM AQU√ć !

 

Fa unes setmanes que RADIOCATALUNYA.CAT va iniciar un per√≠ode de proves: d’una p√†gina web hem passat tamb√© a una r√†dio, fent honor al nom del nostre domini. Ara ja podem comentar que la part m√©s important del treball ja est√† fent i amb orgull podem anunciar que…ja som aqu√≠!

De fet es com si ens haguèssim traslladat a una casa nova. Les parets del pis ja ens cobreixen i estem arrecerats de tota tempesta. Amb tot, com tots sabem molt bé, amoldar-se a una casa nova no és fàcil i requereix un cert temps fins que tot estigui endreçat. Per això farem els ajustos que calgui. Aquest canvi , amb el disseny inclòs, ha estat possible gràcies a  lapublicitat.net .

Com tothom sap, som una p√†gina web pobre que no vol pas dir un web pobre. Som conscients de les nostres limitacions, per√≤ tamb√© que dins de l’independentisme hi ha un forat per seguir l’actualitat m√©s destacada aix√≠ com dedicar un espai cr√≠tic a l’an√†lisi de la situaci√≥. No pretenem ser imparcials, sin√≥ fer sentir la nostra veu i opini√≥.

Com que vam n√®ixer al segle passat–i ja s√≥n m√©s de 2O anys d’activitat– tenim la nostra clientela, lectors fidels als quals invitem ara escoltar tamb√©¬† la nostra r√†dio, dedicada de manera especial que no exclusiva a promocionar la m√ļsica del nostre pa√≠s.

Per tant, us oferim informaci√≥, an√†lisi i m√ļsica. Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge llarg cap a √ćtaca i que el cam√≠ sigui ple d’aventures i de coneixences…

Rebeu una salutació ben cordial de

RAMON SERRA

editor de RADIOCATALUNYA.CAT

 

 

 

1.852 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: