RADIOCATALUNYA.CAT INFORMA: JA SOM AQUÍ !

 

Fa unes setmanes que RADIOCATALUNYA.CAT va iniciar un perĂ­ode de proves: d’una pĂ gina web hem passat tambĂŠ a una rĂ dio, fent honor al nom del nostre domini. Ara ja podem comentar que la part mĂŠs important del treball ja estĂ  fent i amb orgull podem anunciar que…ja som aquĂ­!

De fet es com si ens haguèssim traslladat a una casa nova. Les parets del pis ja ens cobreixen i estem arrecerats de tota tempesta. Amb tot, com tots sabem molt bÊ, amoldar-se a una casa nova no Ês fàcil i requereix un cert temps fins que tot estigui endreçat. Per això farem els ajustos que calgui. Aquest canvi , amb el disseny inclòs, ha estat possible gràcies a  lapublicitat.net .

Com tothom sap, som una pĂ gina web pobre que no vol pas dir un web pobre. Som conscients de les nostres limitacions, però tambĂŠ que dins de l’independentisme hi ha un forat per seguir l’actualitat mĂŠs destacada aixĂ­ com dedicar un espai crĂ­tic a l’anĂ lisi de la situaciĂł. No pretenem ser imparcials, sinĂł fer sentir la nostra veu i opiniĂł.

Com que vam nèixer al segle passat–i ja sĂłn mĂŠs de 2O anys d’activitat– tenim la nostra clientela, lectors fidels als quals invitem ara escoltar tambÊ  la nostra rĂ dio, dedicada de manera especial que no exclusiva a promocionar la mĂşsica del nostre paĂ­s.

Per tant, us oferim informaciĂł, anĂ lisi i mĂşsica. Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge llarg cap a Ítaca i que el camĂ­ sigui ple d’aventures i de coneixences…

Rebeu una salutaciĂł ben cordial de

RAMON SERRA

editor de RADIOCATALUNYA.CAT

 

 

 

1.710 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: