RADIOCATALUNYA.CAT INFORMA: JA SOM AQUÍ !

 

Fa unes setmanes que RADIOCATALUNYA.CAT va iniciar un període de proves: d’una pàgina web hem passat també a una ràdio, fent honor al nom del nostre domini. Ara ja podem comentar que la part més important del treball ja està fent i amb orgull podem anunciar que…ja som aquí!

De fet es com si ens haguèssim traslladat a una casa nova. Les parets del pis ja ens cobreixen i estem arrecerats de tota tempesta. Amb tot, com tots sabem molt bé, amoldar-se a una casa nova no és fàcil i requereix un cert temps fins que tot estigui endreçat. Per això farem els ajustos que calgui. Aquest canvi , amb el disseny inclòs, ha estat possible gràcies a  lapublicitat.net .

Com tothom sap, som una pàgina web pobre que no vol pas dir un web pobre. Som conscients de les nostres limitacions, però també que dins de l’independentisme hi ha un forat per seguir l’actualitat més destacada així com dedicar un espai crític a l’anàlisi de la situació. No pretenem ser imparcials, sinó fer sentir la nostra veu i opinió.

Com que vam nèixer al segle passat–i ja són més de 2O anys d’activitat– tenim la nostra clientela, lectors fidels als quals invitem ara escoltar també  la nostra ràdio, dedicada de manera especial que no exclusiva a promocionar la música del nostre país.

Per tant, us oferim informació, anàlisi i música. Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge llarg cap a Ítaca i que el camí sigui ple d’aventures i de coneixences…

Rebeu una salutació ben cordial de

RAMON SERRA

editor de RADIOCATALUNYA.CAT

 

 

 

2.018 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: