RADIOCATALUNYA.CAT INFORMA: JA SOM AQUÍ !

 

Fa unes setmanes que RADIOCATALUNYA.CAT va iniciar un perĂ­ode de proves: d’una pĂ gina web hem passat tambĂ© a una rĂ dio, fent honor al nom del nostre domini. Ara ja podem comentar que la part mĂ©s important del treball ja estĂ  fent i amb orgull podem anunciar que…ja som aquĂ­!

De fet es com si ens haguĂšssim traslladat a una casa nova. Les parets del pis ja ens cobreixen i estem arrecerats de tota tempesta. Amb tot, com tots sabem molt bĂ©, amoldar-se a una casa nova no Ă©s fĂ cil i requereix un cert temps fins que tot estigui endreçat. Per aixĂČ farem els ajustos que calgui. Aquest canvi , amb el disseny inclĂČs, ha estat possible grĂ cies a  lapublicitat.net .

Com tothom sap, som una pĂ gina web pobre que no vol pas dir un web pobre. Som conscients de les nostres limitacions, perĂČ tambĂ© que dins de l’independentisme hi ha un forat per seguir l’actualitat mĂ©s destacada aixĂ­ com dedicar un espai crĂ­tic a l’anĂ lisi de la situaciĂł. No pretenem ser imparcials, sinĂł fer sentir la nostra veu i opiniĂł.

Com que vam nĂšixer al segle passat–i ja sĂłn mĂ©s de 2O anys d’activitat– tenim la nostra clientela, lectors fidels als quals invitem ara escoltar també  la nostra rĂ dio, dedicada de manera especial que no exclusiva a promocionar la mĂșsica del nostre paĂ­s.

Per tant, us oferim informaciĂł, anĂ lisi i mĂșsica. Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge llarg cap a Ítaca i que el camĂ­ sigui ple d’aventures i de coneixences…

Rebeu una salutaciĂł ben cordial de

RAMON SERRA

editor de RADIOCATALUNYA.CAT

 

 

 

1.928 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: