RAJOY FA PAM I PIPA AL PARLAMENT: EL DEIXA PLANTAT

 

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy no s’ha presentat aquest dimarts a la comissió d’investigació dels efectes del 155 del Parlament, on havia estat citat com a testimoni. Rajoy havia d’assistir a la cambra catalana a les 10.00, però finalment no ho ha fet. També hi estaven citades qui va ser la seva vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i l’exministra de Defensa María Dolores de Cospedal, que ha enviat una carta assegurant que no li pertoca comparèixer al Parlament sinó al Congrés dels Diputats.

La comissió ha tornat a citar Rajoy, Sáenz de Santamaría i De Cospedal per al proper dimarts, 7 de maig.El president de la comissió, Toni Morral (JxCat), ha explicat que els advertiran que no hi van, podria suposar un delicte de desobediència. El Parlament podria denunciar-los a la Fiscalia.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (30-4-2019)

N.de la R.

Si Rajoy i companyia no compareixen al Parlament en una nova citació, aleshores cal que es denunciï a la Fiscalia. Si no es fa o bé la Fiscalia no hi veu delicte haurem de pensar que tenim el Parlament de la senyora Pepis.

 

482 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: