RAKUTEN TV RESCATA EL DOBLATGE EN CATALÀ ” PERDUT” D'”EL SENYOR DELS ANELLS “

La plataforma Rakuten TV ha publicat la segona i tercera part d’’El Senyor dels Anells’ doblades en llengua catalana, i es preveu que la primera tambĂŠ hi estigui disponible aviat. Per primera vegada, la famosa trilogia de Peter Jackson es podrĂ  tornar a escoltar completa en catalĂ  20 anys desprĂŠs de ser estrenada a les sales de cinemes. Totes tres pel¡lĂ­cules, ‘La Germandat de l‘Anell (2001), ‘Les dues Torres’ (2002) i ‘El retorn del rei’ (2003) es van exhibir en sales de cinema doblades en catalĂ , amb el suport de la DirecciĂł General de PolĂ­tica Lingßística.

Rakuten TV oferirà aquests tres títols amb el doblatge en català digitalitzat i en alta definició 4K. Per veure’ls en llengua catalana només cal fer aquesta tria a les opcions d’àudio. Es podran llogar per 3,99 euros cadascun.

El doblatge complet de la trilogia d”El Senyor dels Anells’ va costar a la Generalitat de Catalunya 318.534,65€. NomĂŠs es va editar el VHS de la primera i la segona part, i en DVD, la catalana Ăşnicament estava disponible en una ediciĂł que es va fer de ‘Les dues Torres’. Ni el tercer tĂ­tol, ni les dues anteriors produccions ja editades en catalĂ , ni els packs amb tota la saga en DVD o blu-ray, van incloure mai mĂŠs la versiĂł en aquest idioma. Les pel¡lĂ­cules tampoc s’han emès per TV3, ni cap plataforma havia ofert amb anterioritat a Rakuten TV la llengua catalana a les opcions d’Ă udio.
Informa:RACOCATALA.CAT (10-5-2021)

378 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: