RÉCORD EDITORIAL : EL SEGON VOLUM DE PUIGDEMONT, EL MÉS VENUT A TOT L’ESTAT

La llista dels llibres més venuts a l’estat espanyol ha revelat una situació inèdita amb un llibre en català, el segon volum de les memòries del president Carles Puigdemont, és el llibre més venut en qualsevol llengua, tant de ficció com de no-ficció, de manera que supera tots els best-sellers en espanyol que hi ha ara mateix al mercat.

El primer llibre de les memòries de Puigdemont, M’explico, publicat el 23 de juliol, va per la quarta edició, amb cinquanta-cinc mil llibres impresos. I del segon exemplar, La lluita a l’exili, se n’han imprès trenta mil cinc-cents i aviat s’arribarà, entre tots dos volums, als cent mil llibres publicats.

També és un fet inusual que un llibre de no-ficció, com el de Puigdemont, encapçali aquesta llista, on competeix amb llibres d’èxit de ficció com Les tenebres i l’alba, de Ken Follett, L’enigma de l’habitació 622, de Joël Dicker, i Balada d’ocells i serps, de Suzanne Collins.

D’altra banda, el Consell per la República convoca la primera reunió de l’Assemblea de Representants el 31 d’octubre a Catalunya del Nord, si ho permeten les condicions sanitàries.
Informa:VILAWEB.CAT (21-9-2020)

222 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: