REPASSADA ANTOLÒGICA DE PILAR RAHOLA A ADA COLAU: ” FOTS PENA”

Les aigĂźes a l’Ajuntament de Barcelona baixen remogudes. I no ens referim al clavegueram, tot i que alguna imatge al consistori pugui ser titllada de mĂŠs pròpia del subsol que d’un govern municipal. D’una banda, una de les bufonades habituals de Manuel Valls fent un dels seus paperots marxant del pregĂł de la Mercè:

De l’altra, la decisiĂł de l’alcaldessa Ada Colau liderant la retirada de la Medalla d’Or de la Ciutat a Heribert Barrera concedida a tĂ­tol pòstum. Una de les cares mĂŠs reconegudes d’Esquerra durant els primers anys de la TransiciĂł i president del Parlament de Catalunya de l’any 1980 fins al 1984. Però els comuns consideren que Barrera no podia seguir mantenint el tĂ­tol i l’han titllat de xenòfob. Proposta que ha tirat endavant amb el suport del PSC, el PP, Ciutadans i BCN pel Canvi de Manuel Valls. Però donde dije ‘digo’ digo ‘Diego’, perquè el passat mes d’agost Colau es va abstenir de fer el mateix amb la medalla al rei emèrit Joan Carles I.

Una de les persones que no s’ha mossegat la llengua amb tot el que ha passat les darreres hores ha estat Pilar Rahola. L’escriptora ha verbalitzat una de les galetes amb la mĂ  oberta mĂŠs sonores que se li recorden. L’esperpent amb el tema de les medalles l’ha fet dir prou. BĂŠ, l’ha fet dir prou i moltes coses mĂŠs dirigides a Valls i a Colau:

No retires la medall d’Or a un rei corrupte,putaire i assassĂ­ d’animals
No la retiren a un president q era la X dels Gal
Però la retiren a Heribert Barrera, represaliat, exiliat i lluitador x la llibertat d Catalunya. El 1r President del Parlament recuperat
@AdaColau FOTS PENA

— Pilar Rahola (@RaholaOficial) September 23, 2020
Aquesta genteta del colauisme, que ara es dedica a fer revisionisme històric i a desprestigiar un lluitador com Heribert Barrera, em recorda molt als comissaris polítics del vell comunisme. Velles tradicions, noves cares.

— Pilar Rahola (@RaholaOficial) September 23, 2020
la @AdaColau
alcaldessa grĂ cies a un paio que volia expulsar gitanos de ParĂ­s, tĂŠ els bemolls de retirar la Medalla d’Or a l’històric Heribert Barrera per “xenòfob”
Quina por aquests inquisidors progres de pacotilla!
FOTEU VERGONYA

— Pilar Rahola (@RaholaOficial) September 23, 2020
I ara la @AdaColau surt a criminalitzar l’històric Heribert Barrera!!!!
No hi ha res mÊs perillós que un revisionista dogmàtic, carregat de supremacisme moral, sortint de cacera. Quin perill, aquests caçadors de bruixes!https://t.co/KdVXfYuFVu

— Pilar Rahola (@RaholaOficial) September 23, 2020
Colau ja es pot penjar una altra medalla vergonyosa al seu historial.

ja es pot penjar una altra medalla vergonyosa
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-9-2020)

112 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: