REPULSA A C’S: EL CATALÀ ÉS ” UN ENGENDRO NACIONALISTA “

Ciutadans ja no existeix. Són Ciudadanos, en “cristià”. La denominació catalana del partit creat i ensorrat per Albert Rivera era només una maniobra matussera i tramposa de màrqueting, intentant esgarrapar vots. La màscara ha caigut definitivament, com vam veure a la darrera sessió de control a la CCMA. La diputada Sonia Sierra va titllar la llengua del país com a un “engendro nacionalista”. Ho diu una suposada filòloga, rajant catalanofòbia per tots els porus de la seva epidermis. A Cs només hi ha un idioma: el castellà. EN Blau recollia la repugnant intervenció amb un vídeo (del que estaria bé citar-ne l’autoria, oi?) que fa bullir la xarxa:

sonia sierra lorena i carrizosa IG

Sonia Sierra amb Carlos Carrizosa i Lorena Roldan Instagram

Les insultants i ignorants paraules de la “lisensssiada” Sierra han estat molt comentades. Per despectives, per llefiscoses, pel tuf espanyolista i colon… per tot i més. Milions de catalanes i catalans n’estem tips, com li passa al comunicador i humorista Òscar Andreu​, que llança una pregunta punyetera amb una única resposta: “Per què els catalans ens hem de passar la vida explicant per què parlem català a Catalunya?”, escriu, posant com a exemples el que passa a d’altres països. N’ha escollit França i Alemanya, però podria fer-ho extensiu a Portugal, Xina o Rússia. També a Espanya. I la resposta és sempre la mateixa: perquè no tenim un estat propi, “curiosament” perquè l’estat de la ‘ñ’ ho impedeix “por lo civil y lo criminal”. La reflexió del de ‘La Competència’ i ‘Està Passant’ és molt encertada.

Òscar, aquesta gent és dolenta i prou. No fan política, són ells qui fomenten l’odi cap a tot allò que sigui o soni català… ens diuen supremacistes mentrestant ells són una colla de vividors devla política sense majors inquietuds que un ficus.

— Josep Manel Rosell (@JRosellManel) October 3, 2020

I la que parla, una indecent catalanofòbica plena d’odi, que per això van nàixer com a partit.

— Ricard 🎗 (@EminaVeats) October 3, 2020

El problema són tots els ignorants que se la creuran.

— Toni Moran (@morflu) October 3, 2020

Aquest odi que tenen al català i a Catalunya no els deixa viure, aquestas persones nomes mereixen indeferencia

— Eugenia Bello (@eugenia_bello) October 3, 2020

Jo no m’ho pregunto. Som una colonia i ens volen castellanitzar. I això no passa ni a França ni a Alemania.

— Josep Maria (@BetriuJosep) October 3, 2020
sonia sierra cp

Sonia Sierra insulta el català Canal Parlament

Això de sentir els taronges parlar de “engendros” té la seva conya. No s’han mirat al mirall últimament, i no són conscients de quina és la imatge que reflecteixen. Així els ha anat a les darreres eleccions. I van pel mateix camí a Catalunya.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-10-2020)

255 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: