RESPOSTA A LA SENT√ąNCIA: L’ANC PREPARA TRES MARXES CIUTADANES

L‚ÄôANC pre¬≠para tres mar¬≠xes ciu¬≠ta¬≠da¬≠nes amb con¬≠flu√®ncia a Bar¬≠ce¬≠lona per ‚Äúcol¬∑lap¬≠sar‚ÄĚ la xarxa vi√†ria com a res¬≠posta a la sent√®ncia del Tri¬≠bu¬≠nal Suprem (TS) sobre l‚Äô1-O. Aix√≠ ho ha reve¬≠lat el secre¬≠tari naci¬≠o¬≠nal de l‚ÄôANC David Fern√†ndez en una entre¬≠vista a El mat√≠ de Bar¬≠ce¬≠lona de Betev√©. Segons ha expli¬≠cat, es faria durant tres dies i volen omplir fins a 100 quil√≤metres de les prin¬≠ci¬≠pals car¬≠re¬≠te¬≠res del pa√≠s. El pri¬≠mer dia, que no ha con¬≠cre¬≠tat quin ser√†, es far√† una marxa ciu¬≠ta¬≠dana de 40 quil√≤metres; el segon, tamb√© ser√† de 40 quil√≤metres i, el ter¬≠cer dia, la marxa ser√† de 20 quil√≤metres.

A banda de les mar¬≠xes, Fern√°ndez tamb√© ha donat per feta la con¬≠vo¬≠cat√≤ria d‚Äôuna gran mani¬≠fes¬≠taci√≥ unit√†ria a m√©s d‚Äôaltres acci¬≠ons de les quals, ha dit, ‚Äúno se‚Äôn poden expli¬≠car encara els detalls‚ÄĚ.

Fern√†ndez tamb√© ha avan√ßat que aquest dis¬≠sabte 5 d‚Äôoctu¬≠bre l‚ÄôANC far√† una reuni√≥ plen√†ria per deci¬≠dir la posici√≥ de l‚Äôenti¬≠tat res¬≠pecte a les pro¬≠pe¬≠res elec¬≠ci¬≠ons espa¬≠nyo¬≠les del 10 de novem¬≠bre. El secre¬≠tari naci¬≠o¬≠nal ha lamen¬≠tat la manca d‚Äôuni¬≠tat dels par¬≠tits inde¬≠pen¬≠den¬≠tis¬≠tes i els ha retret que no escol¬≠tin la demanda de bona part de la ciu¬≠ta¬≠da¬≠nia. ‚ÄúNo nom√©s han estat sords, sin√≥ que tamb√© han estat cecs. El nos¬≠tre adver¬≠sari √©s un Estat amb totes les eines que ens ha decla¬≠rat la guerra. Dema¬≠nem als par¬≠tits la m√†xima uni¬≠tat pos¬≠si¬≠ble‚ÄĚ, ha dit alhora que ha adm√®s que, per a l‚ÄôANC, la soluci√≥ ‚Äúideal‚ÄĚ hau¬≠ria estat una can¬≠di¬≠da¬≠tura con¬≠junta inde¬≠pen¬≠den¬≠tista.
Informa:ARA.CAT (30-9-2019)

266 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: